1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı AKP İzmir İl Başkanlığı’na Ziyarette Bulundu: Uzlaşı ve İş Birliği Vurgusu!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı AKP İzmir İl Başkanlığı’na Ziyarette Bulundu: Uzlaşı ve İş Birliği Vurgusu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, AKP İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek AKP İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı tarafından ağırlandı. Ziyarete CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu da eşlik etti. AKP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Hakan Yıldız, il başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyelerinin de bulunduğu görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunuldu.

Başkan Tugay, buluşmanın sebeplerini açıklayarak, “Birincisi, son yerel seçimde herkesin etik sınırlar içinde siyasi tavır sergilemesi nedeniyle teşekkür etmek istedik. İkincisi, şehrimizin çözüm bekleyen pek çok sorunu var ve bu sorunların çözümünde uzlaşma gerekliliği bulunuyor” dedi.

Başkan Tugay ayrıca, “İzmir’in ve Türkiye’nin sorunlarını çözmek için birlikte çalışacağız. Bu süreçte birbirimize destek olacağız ve şehrimizi daha iyi bir noktaya taşıyacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

CHP İl Başkanı Aslanoğlu ise, “İzmir’de birlikte hizmet etmek için iletişimi yüksek tutmaya devam edeceğiz. Büyükşehir belediye başkanı, parti ayrımı yapmadan tüm İzmirlilere eşit hizmet sunacaktır” ifadelerini kullandı.

AKP İl Başkanı Saygılı ise, “İzmir’e fayda sağlayacak her konuda iş birliği içinde olacağız” şeklinde açıklamalarda bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı AKP İzmir İl Başkanlığı’na Ziyarette Bulundu: Uzlaşı ve İş Birliği Vurgusu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin