1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, AKP, İYİ Parti, MHP ve DEM Parti’ye Ziyaretlerde Bulunuyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, AKP, İYİ Parti, MHP ve DEM Parti’ye Ziyaretlerde Bulunuyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 31 Mart Seçimleri’nin ardından bugün siyasi parti temsilcileriyle buluşmalar gerçekleştirdi.

İlk olarak AKP İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Tugay’a CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu eşlik etti. Tugay, AKP İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı tarafından ağırlandı. AKP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Hakan Yıldız ve diğer parti yöneticileri de buluşmada yer aldı.

Tugay, ziyaretin amacını, seçim sonrası uzlaşı ve iş birliği gerekliliği olarak açıkladı. CHP İl Başkanı Aslanoğlu ise, büyükşehir belediye başkanının tüm partililerin başkanı olduğunu vurguladı.

Bir sonraki durağı İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı olan Tugay, burada İYİ Parti İl Başkanı Ülkü Doğan ve yönetimiyle bir araya geldi. Tugay, siyasi etik kurallara uygun bir seçim süreci geçirdiklerini belirterek, önlerindeki yeni dönemde iş birliği ve iletişimin önemine değindi. Doğan ise, demokratik bir seçim süreci geçirdiklerini ve İzmir’in daha iyi bir kent olması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Son olarak CHP İl Başkanı Aslanoğlu, Tugay’ın tüm İzmirlilerin başkanı olduğunu belirterek, birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını söyledi. Herkesin ortak katkı sunacağı bir döneme girildiği vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, AKP, İYİ Parti, MHP ve DEM Parti’ye Ziyaretlerde Bulunuyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin