1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İzmir Büyükşehir Belediyesi Çalışanı Tabanca İle Hayatını Kaybetti – Cemil Tugay’dan Açıklama

İzmir Büyükşehir Belediyesi Çalışanı Tabanca İle Hayatını Kaybetti – Cemil Tugay’dan Açıklama

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’de, Goncalar Mahallesi’nde bulunan 6007 Sokak’ta ikamet eden İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanı Haydar İ., evinde gerçekleşen olayla hayatını kaybetti. Saat 03.00 sıralarında mahalle sakinleri, silah sesi duyduktan sonra durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Polis ekipleri, yatak odasında başından tabancayla vurulmuş halde yerde kanlar içinde yatan Haydar İ.’yi buldu. Sağlık ekipleri, Haydar İ.’nin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Haydar İ.’nin cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri, yanında bulunan tabanca sebebiyle Haydar İ.’nin intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde durarak soruşturma başlattı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, çalışma arkadaşı Haydar İ.’nin ölümü üzerine resmi hesabından bir paylaşım yaparak derin üzüntüsünü dile getirdi. Tugay, Haydar İnanır’ı beklenmedik şekilde genç yaşta kaybetmenin üzüntüsü içinde olduğunu belirterek, cenazenin Örnekköy Cemevi’nden kaldırılacağını duyurdu. Paylaşımında Haydar İ.’ye Allah’tan rahmet dileyen Tugay, ailesine, sevenlerine ve dostlarına başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.

Olayın ardından, İzmir’de yaşanan bu acı olayın detayları merak konusu oldu. Polis ekipleri, soruşturmanın devam ettiğini ve Haydar İ.’nin ölüm nedenini belirlemek için çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı. Goncalar Mahallesi sakinleri ve İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanları, Haydar İ.’yi kaybetmenin üzüntüsü içinde olduklarını belirterek hayatını kaybeden çalışma arkadaşları için başsağlığı mesajları paylaştılar. Güvenlik güçleri ise olayın detaylarını aydınlatmak adına titiz bir çalışma yürüttü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İzmir Büyükşehir Belediyesi Çalışanı Tabanca İle Hayatını Kaybetti – Cemil Tugay’dan Açıklama
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin