1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. İzmir-İstanbul Yolcu Otobüsü Alev Aldı: Yolcular Son Anda Kurtuldu!

İzmir-İstanbul Yolcu Otobüsü Alev Aldı: Yolcular Son Anda Kurtuldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir-İstanbul seferini yapan özel bir firmaya ait yolcu otobüsü, Büyükbalıklı Mahallesi yakınlarında aniden alev aldı. Otobüsü kullanan 52 yaşındaki şoför Köksal A, aracı hemen otoyol kenarına çekerek kapıları açtı. 41 yolcu, şoförün uyarısıyla panikle otobüsten dışarı atlayarak kurtuldular.

Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Otobüsteki alevlerin otoyol kenarındaki otluk alana sıçradığı görüldü. Ekipler, uzun uğraşlar sonucu hem otobüsteki yangını hem de çevredeki arazideki yangını söndürmeyi başardı. Yolcular, başka bir otobüsle sevk edildi ve yolculuklarına devam ettiler. Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Yayınlanan haberlerde herhangi bir editoryal müdahale bulunmamaktadır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı ve Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Bursa haberleri, orijinal halleriyle bu sayfada yer almaktadır. Yerel haberlerin yayınlandığı bölümde yer alan tüm haberlerin hukuki sorumluluğu haber ajanslarına aittir.

Olayın ardından şoför Köksal A, yolculardan özür dileyerek yaşanan durumla ilgili bilgi verdi. Yolcuların can güvenliği için hızla müdahale edildi ve herhangi bir yaralanma yaşanmadı. Ekipler, otobüs yangınının tamamen kontrol altına alınmasının ardından bölgeden ayrıldı.

Yolculardan biri, yaşanan panik anında nasıl hareket edeceklerini şoförün önerisiyle doğruca otobüsten çıktıklarını ve böylelikle herkesin güvende olduğunu belirtti. Diğer yolcular da şoför ve ekiplere teşekkür ederek yaşadıkları endişeyi ifade ettiler. Olayın hemen ardından bölge yoğun güvenlik önlemleri altına alındı ve trafiğe kısa süreliğine kapanış yapıldı.

Yangının çıkış sebebi konusundaki incelemeler devam ediyor ve ilgili merciler tarafından detaylı bir rapor hazırlanacak. Yolculuk sırasında yaşanabilecek olumsuz durumlar neticesinde her zaman dikkatli olmak gerektiği hatırlatıldı. Şoför ve yolcular ise, olayın nasıl sonuçlanabileceğini düşündüklerinde şükrettiklerini ve olası bir faciayı atlatmanın sevincini yaşıyorlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İzmir-İstanbul Yolcu Otobüsü Alev Aldı: Yolcular Son Anda Kurtuldu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin