1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İzmir Katliamı: Baba 4 Çocuğunu Öldürdü!

İzmir Katliamı: Baba 4 Çocuğunu Öldürdü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bornova ilçesinde, bir baba olan Vesim Şimşek’in yaşanan korkunç olayda çocukları Ceylin (2), Cemre (4) ve Nira Şimşek’i (14) öldürdüğü ve diğer kızı Hiranur’u (11) ağır yaraladıktan sonra intihar girişiminde bulunduğu bildirildi. Olay, dün sabah Merkez 4541/1 Sokak’ta gerçekleşti.

Edinilen bilgilere göre, inşaat işçisi olan Vesim Şimşek, eşi Naciye Şimşek’in 3 ay önce kendisinden boşanma kararı alması üzerine bunalıma girdi. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen Vesim Şimşek, çocukları Hiranur, Cemre, Ceylin ve Nira Şimşek’i “Sizi annenize götüreceğim” diyerek kendine ait olan zeytinliğe götürdü.

Burada henüz belirlenemeyen bir nedenle Vesim Şimşek, tabancayla çocuklarına ateş etti. Hiranur kaçmaya çalışırken babası tarafından vuruldu. Olayın ardından bir yakınını arayarak çocuklarını vurduğunu ve intihar edeceğini söyleyen Vesim Şimşek, aynı silahla intihar etti.

Cemre, Ceylin ve Nira yaşamını yitirirken, 2 yaşındaki Ceylin’in ağzında emzikle ölü bulunduğu belirlendi. Yaralanan Vesim ve Hiranur ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Şimşek ailesinin yakınları ve vatandaşlar, cenaze aracının olay yerine ulaşamadığı için elleriyle cansız bedenleri yaklaşık 2 kilometre taşıdı. Cenazeler, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Ölenlerin yakınlarından Mustafa Karataş, eşinin boşanma davası açtıktan sonra bunalıma girdiğini ve “sen büyük bir olayı duyacaksın” dediğini aktardı. Vesim Şimşek’in akrabası Mustafa Karadaş, zanlının psikolojik sorunları olduğunu belirtirken eşinin evi terk ettiği bir konuşma yaptığını paylaştı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İzmir Katliamı: Baba 4 Çocuğunu Öldürdü!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin