1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İzmir Konak’ta Silahlı Kavga: 3 Çocuk Babası Ağır Yaralandı!

İzmir Konak’ta Silahlı Kavga: 3 Çocuk Babası Ağır Yaralandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Konak’ta K.E. ile oğulları E.E. ve A.E., husumetli oldukları H.K. ile sokakta tartışmaya başladılar. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve taraflar birbirlerine tabanca ile ateş etmeye başladılar. Bu çatışmada 3 çocuk babası H.K. ağır yaralandı ve olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan H.K. ambulansla İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

H.K.’nın yakınları ile K.E.’nin yakınları arasında yaşanan gerginlik sonucunda olay yerine Motosikletli Polis Timi, Çevik Kuvvet ve diğer resmi polis ekipleri sevk edildi. Tarafların uzaklaştırılmasının ardından olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarına başladılar.

Silahlı kavga sonrasında soruşturma başlatıldı ve baba K.E. Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. K.E.’nin ifadesinin alınmasının ardından kaçan oğulları E.E. ve A.E.’nin yakalanması için polis çalışma başlattı. Olayın faili henüz tespit edilemedi.

Hastanede tedavi gören H.K.’nın kalbi tedavi sırasında 3 kez durdu ancak doktorlar müdahale ile hayata döndürdü. H.K.’nın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Polis ekipleri, mahallede yeni bir olayın yaşanmaması için geniş güvenlik önlemleri aldı.

Olayla ilgili devam eden soruşturma kapsamında polis ekipleri, kavga anının ve sonrasının detaylarını araştırmaya devam ediyor. Kavganın neden başladığı ve taraflar arasındaki husumetin ne olduğu konusunda detaylı inceleme yapılıyor. Güvenlik önlemleri artırılarak, mahallede olayların tekrarlanmaması için gereken adımlar atılıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İzmir Konak’ta Silahlı Kavga: 3 Çocuk Babası Ağır Yaralandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin