1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İzmir Urla’da Cinayet Şoku: Karavandan Tüfekle Vuruldu!

İzmir Urla’da Cinayet Şoku: Karavandan Tüfekle Vuruldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Urla’da bir hafta önce, kız arkadaşıyla konuşurken gördüğü Cem Hortum’u telefonla arayan Murat E., Atatürk Mahallesi sahilinde görüşmeye çağırdı. Dün saat 02.30 sıralarında Hortum, kendisini bir arkadaşının aracıyla buluşacakları yere bıraktırdı. Burada Hortum ile Murat E. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine karavandan tüfeğini alan Murat E., silahı Hortum’a doğrultup, iki el ateş etti. Hortum, göğsüne ve karnına isabet eden saçmalarla yere yığıldı.

112’yi arayan Murat E., kendisini ihbar etti. Sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Cem Hortum’un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Hortum’un cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Suç aleti tüfekle Cem Hortum’un başında beklerken buldukları Murat E.’yi gözaltına alan polis, şüphelinin daha önce bir cinayet işlediğini ve 16 yıl cezaevinde yattığını belirtti. Hortum’u öldürdüğünü itiraf eden Murat E., kendini korumak amacıyla ateş ettiğini söyledi. Olayın görgü tanıkları ise ikilinin ‘Cansu’ adında bir kadın hakkında konuştuklarını, ardından iki el ateş sesi duyduklarını ve durumu polise bildirdiklerini aktardılar.

Murat E.’nin Cem Hortum’u öldürdükten sonra bir yakınını arayarak “Öldürdüm, Rahmetliyi vurdum” şeklinde konuştuğunu belirten görgü tanıkları, cinayetin ardından yaşananları anlattılar. Olayın ardından Cem Hortum’un cenazesi İskele Camisi’nde kılınan ikindi namazının ardından Özbek Mahallesi Mezarlığı’na defnedildi. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Murat E., çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İzmir Urla’da Cinayet Şoku: Karavandan Tüfekle Vuruldu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin