1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İZMİR’DE KALBİNİ KAYBEDEN GENCİN ACI KAYBI

İZMİR’DE KALBİNİ KAYBEDEN GENCİN ACI KAYBI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

14 Nisan’da saat 17.00 sıralarında, Çahabey Mahallesi’ndeki Ömür Cebeci Parkı’nda bir olay meydana geldi. Bir grup genç arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. İki genç, bıçaklarla birbirlerine saldırdı. Bu saldırı sonucu bir kişi sırtından yaralandı ve diğer kişi ise kalbinden yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastanelere kaldırıldı ancak biri olan Aytekin kurtarılamadı. Diğer yaralı ise gözaltına alındı ve mahkeme tarafından tutuklandı. Aytekin’in cenazesi ise Aşağı Narlıdere Mezarlığı’na defnedildi. Olay, güvenlik kamerası kayıtlarına da yansıdı.

Kenan Efe’nin ailesi, beyin ölümü gerçekleştiğinde organlarını bağışlama kararı aldı. Aytekin’in organları yapılan operasyonla alındı. Ailenin, organ bağışıyla insanlara umut olmayı amaçladığı belirtildi.

Gülçin Ergier, oğlu Kenan Efe’nin ölümünden sonra duygularını paylaştı. Oğlunun üniversiteye hazırlandığını ve hukuk okumak istediğini anlattı. Ergier, olayın tanıklarının da cezalandırılmasını istedi ve polis ekiplerinden mobese kamerası kayıtlarının incelenmesini talep etti. Saat 17.09’da hastaneye götürülen oğlunun nasıl bir süreçten geçtiğini öğrenmek istediğini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İZMİR’DE KALBİNİ KAYBEDEN GENCİN ACI KAYBI
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin