1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İzmir’de Korkunç Cinayet: Hortum’u Öldüren Murat E. Tutuklandı!

İzmir’de Korkunç Cinayet: Hortum’u Öldüren Murat E. Tutuklandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Urla’da yaşanan olayda, kız arkadaşıyla konuşurken Cem Hortum’u arayıp buluşmaya çağıran Murat E., Atatürk Mahallesi sahilinde bir araya geldi. Ancak görüşme sırasında aralarında çıkan tartışma kısa sürede silahlı bir cinayete dönüştü. Hortum’un kendisini bıraktığı araçtan tüfeğini alan Murat E., üzerine ateş ederek genç adamı vurdu. Hortum’un vücuduna isabet eden saçmalarla olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Murat E., olayı polise ihbar edip suç aletiyle beklerken yakalandı ve gözaltına alındı.

Polisin yaptığı incelemeler sonucunda Murat E.’nin daha önce de başka bir cinayet işlediği ve 16 yıl cezaevinde kaldığı ortaya çıktı. Görgü tanıkları, ikilinin bir kadın hakkında konuştuklarını, silah seslerini duyduklarını ve polisin gelmesiyle cinayeti öğrendiklerini aktardılar. Murat E., olayı işledikten sonra bir yakınını arayıp öldürdüğünü itiraf ederken, helallik istediği de belirtildi.

Cem Hortum’un cenazesi İskele Camisi’nde kılınan namazın ardından defnedildi. Olayın ardından tutuklanan Murat E., çıkarıldığı mahkemece cezaevine gönderildi. Bu trajik olay, İzmir Urla’da şok etkisi yaratırken, bir kez daha silahlı şiddetin ne kadar tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini gözler önüne serdi. Olayın detayları ve cinayetin ardındaki detaylar ise polis ve savcılık tarafından titizlikle incelenmeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İzmir’de Korkunç Cinayet: Hortum’u Öldüren Murat E. Tutuklandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin