1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İzmir’de Teknede Şok Edici Cinayet: Kadın Cesedi Buzdolabında Bulundu!

İzmir’de Teknede Şok Edici Cinayet: Kadın Cesedi Buzdolabında Bulundu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, Bostanlı İskelesi yakınlarındaki balıkçı barınağında, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından 6 Ağustos akşamı yapılan rutin denetimde, özel eğitimli narkotik köpek Zeytin’in tepki vermesi sonucu kadın cesedi bulundu. Cesedin, Hilmiye Tuğba Esgin’e ait olduğu belirlendi ve cesedin üzerine boya döküldüğü tespit edildi. Ayrıca, teknedeki aramada uyuşturucu madde metamfetamin kırıntıları ve uyuşturucu içmekte kullanılan bir düzenek bulundu.

Olayın ardından Esgin’in cansız bedeni, İzmir Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı. Vücudunda kesici ve delici alet yarası olmayan Esgin’in başının arkasında ve boynunda yara izleri bulundu. Başındaki izin düşme ya da sert bir cisimle vurulması sonucu oluştuğu henüz belirlenemezken, boynundaki yara izinin ise boğulması sırasında oluştuğu üzerinde duruldu. Olayla ilgili yapılan incelemeler sonucunda 20’ye yakın kişinin ifadesi alındı ve 240 saatlik güvenlik kamera görüntüleri incelendi.

Şüphelilerden tekne sahibi Şenol A., eşi Belgin A. ve Kubilay B.A., ilk başta suçlamaları reddederken daha sonra Şenol A. suçu üstlendi. Şenol A., Esgin ile sevgili olduklarını ve kıskançlık yüzünden tartıştıklarını, kavga esnasında Esgin’in ölümüne sebep olduğunu itiraf etti. Şenol A. adliyeye sevk edilirken, diğer 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayın detayları incelendikçe, cinayetin nasıl gerçekleştiği ve cinayetin arkasındaki gerçek sebepler açığa çıkmaya başladı. Sonraki aşamada mahkeme süreci başlayacak ve tüm detaylar adli makamlarca değerlendirilecek. Bu korkunç olay, İzmir’de geniş yankı uyandırdı ve insanların dikkatini çekti. Cesedin bulunduğu tekne ve etrafındaki detaylar, dava sürecinin seyrini belirleyecek önemli kanıtlar olarak karşımıza çıkıyor. Ölümün ardındaki gerçek nedenlerin ve motive eden duyguların açıklığa kavuşması için adaletin yerini bulması gerekiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İzmir’de Teknede Şok Edici Cinayet: Kadın Cesedi Buzdolabında Bulundu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin