1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İzmir’de Trajik Kaza: Otomobil Köprüden Düştü, 3 Kişi Hayatını Kaybetti

İzmir’de Trajik Kaza: Otomobil Köprüden Düştü, 3 Kişi Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’in Konak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında dört kişi hayatını kaybetti. Kaza, İkiçeşmelik Caddesi Bayramyeri Köprülü Kavşağı’nda dün saat 12.30 sularında gerçekleşti. Kaza anında 35 CBA 796 plakalı otomobilde bulunan Sibel Bulut, direksiyon hakimiyetini kaybederek köprülü kavşağın battıçıktısına düştü. Araçta bulunan Samire Kaya, Sadiye Bulut ve Gülistan Fidan hayatını kaybederken, sürücü Sibel Bulut ile yanındaki Fatma Öner yaralandı. İzmir Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırılan ölenlerin cenazeleri, ailelerine teslim edildi.

Kazayı gören kurye Kubilay Beceren, “Yolda ilerlerken aniden üstümüze bir araba düştü. Yardım etmeye çalıştık, ama maalesef 2 kişi hayatını kaybetti. Aracın üzerime düşmesinden kıl payı kurtuldum” şeklinde ifade etti.

Kazada yaralanan Sibel Bulut ve Fatma Öner’in hastanedeki tedavileri sürerken, durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi. Araç sürücüsü Sibel Bulut’un ehliyetinin bir yıllık olduğu ve stajyer sürücü statüsünde olduğu ortaya çıktı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, kaza yerinde inceleme yaparak aracın fren izine rastlamadı. Sürücü Sibel Bulut’un ifadesinde, frene bastığını ancak aracın tutmadığını belirttiği öğrenildi. Kazaya neden olan teknik bir arıza olup olmadığını belirlemek amacıyla aracın detaylı bir şekilde inceleneceği açıklandı.

Kazada hayatını kaybeden Gülistan Fidan’ın cenazesi, Kadifekale Hava Şehitliği Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Diğer cenazeler ise memleketlerine gönderilerek defnedildi. Sadiye Bulut Menderes ilçesinde, Samire Kaya ise Şanlıurfa’da son yolculuğuna uğurlandı.

Kaza sonrası yaşanan acı olay, İzmir ve yakın çevresindeki insanları derinden üzmüş ve trafik kazalarının önlenmesi konusunda daha fazla dikkat edilmesi gerektiği konusunda duyarlılık oluşturmuştur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İzmir’de Trajik Kaza: Otomobil Köprüden Düştü, 3 Kişi Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin