1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. İzmir’deki Orman Yangınında Yerleşim Yerlerine Ulaştı, CHP Genel Başkanı Özel Açıklama Yaptı!

İzmir’deki Orman Yangınında Yerleşim Yerlerine Ulaştı, CHP Genel Başkanı Özel Açıklama Yaptı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’de dün akşam başlayan orman yangını, gece boyunca hızla yayılarak yerleşim yerlerine ulaştı. Yangın nedeniyle bazı vatandaşlar evlerinden tahliye edildi. İtfaiye ekipleri, yangına müdahale çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Özel, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cemil Tugay, İzmir’de kontrol altına alınamayan ve yerleşim bölgelerini tehdit eden orman yangınına daha etkin müdahale edilmesi talebiyle Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’ya ulaşmaya çalışıyor” ifadelerini kullandı.

Özel’in paylaşımı şu şekilde oldu: “İzmir, Aydın ve Manisa’da iki gündür devam eden yangınlar nedeniyle her üç kentteki belediyelerimiz ile çevre illerdeki belediyelerimiz seferber olmuş durumda. Yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yangınların bir an önce kontrol altına alınabilmesi için canla başla çalışan tüm kahramanlara minnettarız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cemil Tugay, İzmir’de kontrol altına alınamayan ve yerleşim bölgelerini tehdit eden orman yangınına daha etkin müdahale edilmesi talebiyle Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’ya ulaşmaya çalışıyor. Gün siyaset, gün rekabet değil, gün hep beraber yangınla mücadele günüdür.”

İzmir, Aydın ve Manisa’da devam eden yangınlarla ilgili olarak belediyeler acil önlemler almaya devam ediyor. Yangından etkilenen vatandaşlara destek olmak amacıyla çalışmalar sürdürülüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İzmir’deki Orman Yangınında Yerleşim Yerlerine Ulaştı, CHP Genel Başkanı Özel Açıklama Yaptı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin