1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İzmirli Tahsin 10 Yıl Sonunda Şifaya Kavuştu!

İzmirli Tahsin 10 Yıl Sonunda Şifaya Kavuştu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’de yaşayan Tahsin Çiftçi, boğazındaki ağrı ve basınçla güne başlama sorununu 10 yıldan beri yaşıyordu. Tükürük bezlerinde bulunan iltihaplar nedeniyle ateş yükselmesiyle karşılaşan Çiftçi, şifa arayışına girdi. Yaptığı araştırmalar sonucunda, İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi Kulak Burun Boğaz (KBB) Hastalıkları Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Ceyda Tarhan ile tanışarak ateşsiz ve ağrısız günlere tekrar kavuştu.

Dr. Öğr. Üyesi Ceyda Tarhan, Tahsin Çiftçi’nin tükürük bezlerine kortizon enjekte etti. İlk enjeksiyondan itibaren ağrılarının azaldığını fark eden Çiftçi, 10 yılın sonunda sağlığına kavuştu. Dr. Tarhan, Çiftçi’nin hastalığının kronik bir tükürük bezi iltihabı olduğunu belirtti. Standart bir tedavinin olmadığını söyleyen Dr. Tarhan, tükürük bezlerine katater yolu ile kortizon enjeksiyonu yaparak başarılı bir tedavi süreci başlattıklarını anlattı.

Sağlığına kavuştuğu için mutlu olan Tahsin Çiftçi, tükürük bezlerindeki basınç ve ağrı nedeniyle yaşadığı güçlükleri anlattı. Ceyda Hanım’ın uyguladığı tedavi sayesinde büyük bir rahatlama hissettiğini belirten Çiftçi, yaşam kalitesinin arttığını dile getirdi. Artık her sabah daha iyi hissettiğini ve yaşamının normale döndüğünü söyleyen Çiftçi, Dr. Tarhan’a teşekkürlerini iletti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İzmirli Tahsin 10 Yıl Sonunda Şifaya Kavuştu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin