1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Jandarma, doktor ve eczanelere operasyon: 17 tutuklama!

Jandarma, doktor ve eczanelere operasyon: 17 tutuklama!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ’da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, yeşil reçeteli ilaçları usulsüz olarak reçete ederek madde bağımlılarına satışını sağlayan 1 doktor ve 17 şüpheli tutuklandı.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen uyuşturucuyla mücadele çalışmalarında, yeşil reçeteli ilaçların usulsüz olarak reçete edilerek madde bağımlılarına satışının sağlandığı bilgisi üzerine, 28 Mayıs’ta soruşturma başlatıldı. 6 şüpheli belirlenerek gözaltına alındı ve tutuklandı.

Soruşturma derinleştirildi ve 34 yeni şüpheli tespit edildi, aralarında bir doktor, bir eczacı ve üç eczane çalışanı da bulunmaktadır. 40 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi ve 32 şüpheli gözaltına alındı. Tutuklanan 11 şüpheli ile birlikte toplamda 17 kişi tutuklandı.

Vali Numan Hatipoğlu, yapılan operasyonlar hakkında açıklamalarda bulunarak, soruşturmada tutuklu sayısının 17’ye yükseldiğini belirtti ve operasyonların halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla kararlılıkla yürütüldüğünü vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Jandarma, doktor ve eczanelere operasyon: 17 tutuklama!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin