1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Jandarma’nın Çökerttiği 3 Organize Suç Örgütü!

Jandarma’nın Çökerttiği 3 Organize Suç Örgütü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son günlerde yapılan operasyonlar hakkında bilgi veren bir yetkili, Aydın, Erzurum ve Karaman merkezli 5 ilde Jandarma tarafından düzenlenen “KUYU-2” operasyonlarında başarılı sonuçlar elde edildiğini açıkladı. Bu operasyonlar sonucunda Aydın’da Hakan Gürel, Erzurum’da Erkan Yaprak ve Muhammet Tokyay, Karaman’da ise İbrahim Öztürk’ün elebaşılığını yaptığı 3 ayrı Organize Suç Örgütü çökertildi. Operasyonlar kapsamında elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyeleri arasında toplam 45 şüpheli yakalandı.

Yetkili, dünyanın herhangi bir yerine kaçsalar dahi, organize suç örgütü üyelerini adalete teslim edeceklerini belirtti. Operasyonların milletin duası ve desteği ile kararlılıkla devam edeceğini vurgulayan yetkili, operasyonların Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde Aydın, Erzurum, Muş, Karaman ve Konya’da gerçekleştirildiğini aktardı.

Aydın’da Söke, Kuşadası, Didim ve Efeler ilçelerinde yapılan operasyonlarda Nitelikli Dolandırıcılık, Resmi Belgede Sahtecilik ve Vergi Usul Kanununa Muhalefet suçları işleyen 21 şüphelinin yakalandığı belirtildi. Erzurum ve Muş’ta yapılan operasyonlarda ise “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti” suçunu örgütlü olarak işlediği tespit edilen 17 şüphelinin yakalandığı ifade edildi. Son olarak Karaman ve Konya’da gerçekleştirilen operasyonlarda “Tefecilik” suçunu örgütlü olarak işleyen 7 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

Operasyonlar neticesinde tabanca ve av tüfekleri, uyuşturucu madde, sahte belge ve dijital materyaller ele geçirildi. Son olarak, operasyonlarda emeği geçen Söke, Karayazı ve Ermenek Cumhuriyet Başsavcılıkları ile operasyonları yürüten jandarma ekipleri tebrik edilerek, milletin dualarının kendileriyle olduğu belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Jandarma’nın Çökerttiği 3 Organize Suç Örgütü!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin