1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Jeep Avenger Türkiye Pazarında Yeni Bir Boyut Kazanıyor: Hibrit Modeliyle Dikkat Çekiyor!

Jeep Avenger Türkiye Pazarında Yeni Bir Boyut Kazanıyor: Hibrit Modeliyle Dikkat Çekiyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Jeep markasının elektrikli aracı Avenger, ilk olarak 2022 Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtıldı. Daha sonra Türkiye pazarına da giriş yapan araç, diğer Jeep modelleri gibi hibrit motor seçeneği ile dikkat çekiyor. Avenger e-Hybrid modeli, 1.2 litre 3 silindirli motoruyla 100 HP güç üretiyor ve 48 voltluk lityum iyon batarya ile 6 vitesli çift kavramalı elektrikli şanzıman kombinasyonuna sahip.

Jeep, Avenger e-Hybrid’in yakıt tüketiminin sadece 5.1 lt/100 km olduğunu iddia ediyor ve motorun her koşulda yüksek performans sağlamak için özel olarak ayarlandığını belirtiyor. Aracın diğer özellikleri arasında ise 10.25 inç HD dokunmatik ekran, 10.25 inç full dijital gösterge paneli, otomatik klima, Adaptive Cruise Control (ACC), otonom acil fren desteği, trafik işareti algılama, şerit takip asistanı, sürücü yorgunluk uyarı sistemi, yokuş iniş desteği, Selec Terrain 6 farklı sürüş modu ve autohold özellikli elektrikli park freni bulunuyor.

Avenger e-Hybrid, Türkiye’de Haziran ayından itibaren 1 milyon 598 bin 250 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Bu fiyatla satın alan müşteriler, Limited versiyonu ile ÖTV muafiyeti kapsamına da girerek 891 bin TL’lik bir avantaj elde edebiliyorlar. Jeep Avenger, Türkiye pazarında hibrit motor seçeneği ve geniş özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Jeep Avenger’ın elektrikli modeliyle olduğu gibi hibrit versiyonu da Türkiye pazarında iddialı bir pozisyon alarak dikkatleri üzerine çekti. Aracın yüksek performansı, düşük yakıt tüketimi ve çeşitli sürücü destek sistemleri sayesinde kullanıcılarına konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor. Avenger e-Hybrid’in fiyat avantajıyla da dikkat çekmesi, Türkiye’deki otomobil pazarında önemli bir yer tutmasını sağlıyor. Jeep Avenger, elektrikli ve hibrit modelleriyle geleceğe yönelik bir adım atmış ve sürdürülebilir ulaşım konusunda önemli bir rol üstlenmeye hazırlanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Jeep Avenger Türkiye Pazarında Yeni Bir Boyut Kazanıyor: Hibrit Modeliyle Dikkat Çekiyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin