1. Haberler
  2. Spor
  3. Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, Yeni Sezon Hazırlıklarına Topuk Yaylası’nda Başladı!

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, Yeni Sezon Hazırlıklarına Topuk Yaylası’nda Başladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, yeni sezon için hazırlıklarına Jose Mourinho yönetiminde Düzce’deki Topuk Yaylası Tesisleri’nde başladı. Takım, Kaynaşlı ilçesindeki tesislere sabah saatlerinde geldi. İstanbul’dan yola çıkan sarı-lacivertliler, Anadolu Otoyolu üzerinden Kaynaşlı’ya ulaştı. Tesis müdürü Murat Acar ve personel, Mourinho ve futbolcuları çiçeklerle karşıladı. Takım, bugün saat 17.00’de sezonun ilk antrenmanına çıktı. Mourinho’nun ilk antrenmanında basın mensuplarına da izin verildi.

Fenerbahçe, Topuk Yaylası Tesisleri’nde çalışmalarına devam ederken, 29 Haziran Cumartesi günü Romanya ekibi Petrolul Ploieşti ile sezonun ilk hazırlık maçını yapacak. Mourinho dönemindeki Fenerbahçe’nin ilk sınavı olacak bu maç büyük bir heyecanla bekleniyor.

Mourinho’nun takımıyla çıkacağı ilk maç öncesi taraftarlar da heyecanla bekleyişini sürdürüyor. Yeni transferler ve mevcut oyuncuların performansı merakla beklenirken, Mourinho’nun nasıl bir oyun anlayışı ortaya koyacağı da büyük bir ilgiyle takip edilecek.

Hazırlık kampının ilk gününde takımın neşeli ve motivasyonlu olduğu gözlemlenirken, Mourinho’nun oyuncularla yakından ilgilendiği ve takımı motive etmeye çalıştığı görüldü. Tesislerde yapılacak olan çalışmaların verimli geçmesi ve takımın uyumunu arttırması bekleniyor.

Fenerbahçe’nin yeni sezon öncesi hazırlık kamplarına bu şekilde başlaması, taraftarlar arasında umut ve heyecan yarattı. Mourinho’nun liderliğindeki takımın performansı merakla beklenirken, sezonun ilk hazırlık maçı da büyük bir heyecanla karşılanıyor.

Kamp sürecinde takımın kondisyonunun artırılması ve taktiksel çalışmaların yoğunlaştırılması planlanırken, Mourinho’nun da takımı en iyi şekilde hazırlamak için büyük çaba harcadığı gözlemlendi. Fenerbahçe’nin yeni sezon öncesi hazırlıklarının ne yönde ilerleyeceği ve takımın performansının nasıl olacağı büyük bir merak konusu olarak izlenmeye devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, Yeni Sezon Hazırlıklarına Topuk Yaylası’nda Başladı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin