1. Haberler
  2. Spor
  3. Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri Görevinden Alındı: İtalya Kupası Finali Sonrasında Gazeteciye Tehdit ve Hakaret İddiaları!

Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri Görevinden Alındı: İtalya Kupası Finali Sonrasında Gazeteciye Tehdit ve Hakaret İddiaları!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, İtalya Kupası finali sonrasında basın toplantısında gazeteci Guido Vaciago’ya karşı yaptığı hakaretler ve tehditler nedeniyle görevden alındı. Kulüp, Allegri’nin değerleri yansıtmayan davranışları sebebiyle yollarını ayırdıklarını duyurdu. Allegri, kupa töreni sonrasında gazeteciye küfretmiş ve tehdit etmişti. Bunun yanı sıra, maç sonu oyuncularıyla kutlama yaparken Juventus Sportif Direktörü’ne tepki gösterdiği de görüldü.

Juventus, Serie A’da son iki maç kala teknik direktörleri Allegri ile yollarını ayırdığını açıkladı. Takım, son 5 lig maçından galibiyet alamamış olsa da İtalya Kupası’nı kazanarak moral bulmuştu. Ancak, Allegri’nin yönetimindeki takımın performansı ve davranışları kulüp yönetimi tarafından yeterli bulunmadı.

56 yaşındaki teknik adamın, İtalya Kupası finali sırasında ve sonrasında gösterdiği davranışlar nedeniyle görevine son verildiği belirtildi. Allegri, basın toplantısında Guido Vaciago ile büyük bir tartışma yaşamış ve gazeteciye küfürler etmişti. Bunun yanı sıra, maç sonu Sportif Direktör’e gösterdiği tepki de tepkilere neden olmuştu.

Juventus camiasının değerlerini yansıtmayan ve temsil etmesi gereken davranışları sergileyen Massimiliano Allegri, kulüp tarafından artık teknik direktörlük görevini yürütemeyeceği kararıyla karşı karşıya kaldı. Guido Vaciago ile yaşanan tartışma, Juventus’un popülerliği ve itibarı açısından da olumsuz bir etki yaratmış olabilir.

Yenilgiye rağmen kupayı kazanarak sevinç yaşayan Juventus, teknik direktörlerinin skandal davranışları nedeniyle üzücü bir karar almak zorunda kaldı. Allegri’nin kulüp içinde ve dışında sergilediği tavrın kulüp için uygun olmadığı düşünüldü ve hemen görevinden alındı. Bu olay, İtalyan futbol camiasında da büyük yankı uyandırdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri Görevinden Alındı: İtalya Kupası Finali Sonrasında Gazeteciye Tehdit ve Hakaret İddiaları!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin