1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kabine Toplantısı Ahlat’ta! İlk Kez Gerçekleşecek Büyük Organizasyon

Kabine Toplantısı Ahlat’ta! İlk Kez Gerçekleşecek Büyük Organizasyon

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

25 Ağustos tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Ahlat’ta gerçekleşecek. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda bu önemli toplantının detaylarını duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 25-26 Ağustos tarihlerinde Malazgirt Zaferi’nin 953. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Ahlat ve Malazgirt’i ziyaret ederek 25 Ağustos Pazar günü Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Kabine Toplantısı’na başkanlık edecek.

Ahlat Belediye Başkanı Yavuz Gülmez, hafta sonunda devletin en üst düzey yetkililerini Ahlat’ta ağırlayacaklarını ve burada ilk defa Kabine Toplantısı’nı gerçekleştireceklerini açıkladı. Malazgirt Zaferi’nin 953. yıl dönümü kutlamaları öncesinde Ahlat Kaymakamı Batuhan Bingöl ve Belediye Başkanı Yavuz Gülmez, ilçedeki dernek başkanları ve STK temsilcileriyle bir araya gelerek önemli istişarelerde bulundular.

Gülmez, Ahlat olarak Kabine Toplantısı’na en iyi şekilde hazırlanmak ve konukları sorunsuz bir şekilde ağırlamak için çalışmaları başlattıklarını belirtti. 25 Ağustos’ta Ahlat’ta gerçekleşecek olan toplantıyla ilgili katkı sağlamak amacıyla istişarelerin önemine vurgu yaptı. Ahlat Kaymakamı Batuhan Bingöl ise Ahlatlı dernekler ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerine teşekkür ederek, bu yıl gerçekleşecek olan Kabine Toplantısı’nın Ahlat için büyük bir onur olduğunu ve tarihte bir ilk olduğunu belirtti.

Kabine Toplantısı öncesinde yapılan toplantıda Ahlat halkının etkinliklere katılımını ve sahiplenmesini önemseyen Bingöl, Ahlatlıların bu büyük onurun kıymetini bileceğine inandığını dile getirdi. Türkiye tarihinde ilk kez bir ilçede gerçekleşecek olan Kabine Toplantısı’nın Ahlat için önemine vurgu yapan Bingöl, 23-25 Ağustos tarihlerinde yapılacak etkinliklere tüm Ahlatlı hemşehrilerini davet etti. Ahlatlıların bu tarihi olaya gereken önemi vereceklerine dair güvenini belirterek, bütün toplumun etkinliklere katılımını beklediğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kabine Toplantısı Ahlat’ta! İlk Kez Gerçekleşecek Büyük Organizasyon
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin