1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kaçak Alkole Operasyon: 3 Bin 626 Litre Ele Geçirildi

Kaçak Alkole Operasyon: 3 Bin 626 Litre Ele Geçirildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakan Yerlikaya’nın açıklamasına göre, son bir hafta içinde 26 ilde gerçekleştirilen “ÇENGEL-7” operasyonlarında Kaçak/Sahte Alkol Üretimi yapan şahıslara yönelik 3 Bin 626 Litre Kaçak/Sahte Alkol ele geçirildi.

Kaçak/Sahte Alkol Üretimi yaptığı belirlenen 50 şüpheli tutuklandı. Vatandaşların can güvenliği ve sağlığı için alkol kaçakçıları ve sahte alkol üreticilerine karşı operasyonlar kararlılıkla devam edecek.

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı’nın koordinasyonunda, İl Emniyet Müdürlükleri ve İl Jandarma Komutanlıkları KOM Şube Müdürlükleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, Antalya, Muğla, Ankara, Denizli, Amasya, Aydın, İstanbul, Edirne, Eskişehir, Manisa, Kars, Trabzon, Mersin, İzmir, Gaziantep, Balıkesir, Ağrı, Isparta, Bayburt, Bartın, Uşak, Erzincan, Niğde, Sivas, Kırıkkale ve Şırnak’ta Kaçak/Sahte İçki Üreten şahıslara yönelik “ÇENGEL-7” operasyonları düzenlendi.

Operasyonları gerçekleştiren kahraman polis ve jandarmaları tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kaçak Alkole Operasyon: 3 Bin 626 Litre Ele Geçirildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin