1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kaçan Anne ve Oğul: Teslim Olma Çağrısı Devam Ediyor

Kaçan Anne ve Oğul: Teslim Olma Çağrısı Devam Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

17 yaşındaki genç bir sürücü, iddiaya göre Kemerburgaz’da kullandığı lüks otomobille bozulan ATV’lerini yol kenarına çeken kişilere çarptı ve 29 yaşındaki bir kişinin ölümüne sebep oldu. Bu genç sürücü ve annesi, olayın ardından kaçarak Mısır ve ardından ABD’ye gitti. Yaklaşık 3,5 ay sonra hala yakalanamayan anne ve oğul için kırmızı bülten çıkarıldı. Ölen kişinin 21 aylık oğlu, babasız bir şekilde sünnet ettirildi.

Olayla ilgili gerçekleşen operasyonda, ölen kişinin annesi ve babası duygularını aktararak hala acılarını yaşadıklarını ve torunları için endişe duyduklarını dile getirdiler. Aynı zamanda, kazada yaralanan bir kişinin beyin ameliyatı geçiren kayınbiraderinin hala kayıp olan telefonunun bulunamadığı belirtildi.

Ailenin yaşadığı acılara dayanarak, anne ve baba, kaçan anne ve oğlunun bir an önce teslim olmalarını ve adaletin yerini bulmasını istediklerini belirttiler. Ailenin yaşadığı üzüntü ve özlem, özellikle özel günlerde daha da derinleşiyor ve acıyı arttırıyor. Anne, oğlunu her an düşündüğünü ve onu özlediğini ifade ederken adaletin bir gün tecelli edeceğine inandığını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kaçan Anne ve Oğul: Teslim Olma Çağrısı Devam Ediyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin