1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Kaderin Acı Gerçeği: Birçok İlçede Ardı Ardına Yaşanan Trafik Kazaları

Kaderin Acı Gerçeği: Birçok İlçede Ardı Ardına Yaşanan Trafik Kazaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa‘nın Yıldırım ilçesindeki Şirinevler Mahallesi’nde yaşayan Yıldız Polat, bir yaşındaki bebeğiyle birlikte Ankara Yolu Caddesi üzerinde evine doğru yürüyordu. Bu sırada ara caddeden anayola çıkmak isteyen Muzaffer U.’nun kontrolündeki TIR’ın dorsesi, Yıldız Polat’a çarparak ezdi. Olayı gören çevre sakinleri, kazadan sağ kurtulan ve arabasında ağlamaya başlayan bebeği güvenli bir yere uzaklaştırdı. Sağlık ekipleri ihbar üzerine olay yerine geldi ve ağır yaralı durumda olan Yıldız Polat’ı Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak ne yazık ki tüm çabalara rağmen Yıldız Polat kurtarılamadı. Sürücü Muzaffer U. ise gözaltına alındı.

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde geçen gece yaşanan bir başka kazada, karşıya geçmeye çalışan Neşe Çevik’e (19) İbrahim D.’nin kullandığı araç çarptı. Neşe Çevik ağır yaralandı ve Denizli Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Sürücü İbrahim D. ise gözaltına alındı. Bu acı olay, Neşe Çevik’in kardeşi Cengiz Çevik’in üç yıl önce evine gitmek için yolda yaya geçerken minibüsün çarpması sonucu hayatını kaybettiği bilgisini de beraberinde getirdi.

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinde yüksek bir uçuruma yuvarlanan kamyonette bulunan Oktay Tozlu ve Muhammer Öztürk, kazada hayatını kaybetti. Batman’ın Turgut Özal Bulvarı’nda ise motosiklet sürücüsü Emrah Koç, kadın yayaya çarpmamak için manevra yaparken kaza geçirdi ve hastaneye kaldırıldı, ancak kurtarılamadı. Nurdağı ilçesinde hafif bir ticari araçla çarpışan motosiklet sürücüsü Yusuf Eren Aslan öldü. Tokat’ın Turhal ilçesinde ise otomobil ile çarpışan bisiklet sürücüsü Cemal Alpay yaşamını yitirdi.

Bingöl’de ise Bingöl Üniversitesi Coğrafya Bölümü öğrencisi Evin Özel, karayolunda yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışırken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Bu acı olaylar, birçok ailenin ve yakın çevrenin derin üzüntü içinde olmalarına neden oldu. Trafik kurallarına uygun şekilde hareket etmenin hayati önem taşıdığı bu acı olaylar, dikkatsizliğin ve ihmalin ne kadar büyük sonuçlara yol açabileceğini bir kez daha gösterdi. Tüm kazalarda hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kaderin Acı Gerçeği: Birçok İlçede Ardı Ardına Yaşanan Trafik Kazaları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin