1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kadıköy’de Restoranın Tavanı Müşterilerin Üzerine Çöktü!

Kadıköy’de Restoranın Tavanı Müşterilerin Üzerine Çöktü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olayın ardından restoran yetkilileri, tavanın çökme nedenini araştırmak için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtirken, polis ekipleri de inceleme başlattı.

Çökme anı güvenlik kameralarına da yansırken, videoda restoranda oturan insanların panik içinde kaçmaya çalıştığı görüldü.

Kadıköy Belediye Başkanı, olayın ardından sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, yaşanan olayın büyük bir faciayla sonuçlanmaması için şanslı olduklarını belirtti.

Restoranın bulunduğu cadde ve çevresinde güvenlik önlemleri alındı ve çevredeki işyerlerine de uyarılarda bulunuldu.

Olayla ilgili olarak yetkililer, inceleme sonucunda tavanın çökme nedenini belirleyerek gerekli önlemleri almaya devam edeceklerini açıkladı.

Haberin duyulmasının ardından birçok kişi, sosyal medyada olayı kınayan mesajlar paylaştı ve yaşanan trajedinin tekrarlanmaması için ilgili kurumların daha dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı.

Kadıköy ilçesi, genellikle hareketli ve popüler bir bölge olmasına rağmen, bu tür olayların yaşanması endişe verici bir durum olarak nitelendirildi.

Restoranın müşterilerine geçmiş olsun dileklerinde bulunan yetkililer, olayın ardından insanların tedirgin olabileceğini ve güvenlik endişesi yaşayabileceklerini belirtti.

Benzer durumların yaşanmaması için periyodik kontrollerin ve gerekli bakımların yapılması gerektiği vurgulandı.

Yaşanan olay sonrasında restoranın ne zaman tekrar faaliyete geçeceği konusunda henüz bir açıklama yapılmadı ancak tavanın yeniden kontrol edilerek güvenli hale getirilmesi bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kadıköy’de Restoranın Tavanı Müşterilerin Üzerine Çöktü!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin