1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kadın Cinayetiyle Sarsılan Mimarsinan Mahallesi

Kadın Cinayetiyle Sarsılan Mimarsinan Mahallesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

14 Ekim 2022 tarihinde Mimarsinan Mahallesi’nde meydana gelen olay, bir apartmanda yöneticilik yapan bir kişi ile karşı komşuları arasında çıktı. Bina içindeki bir kapının kırılması sonucu ortaya çıkan husumet, üzücü bir trajediye dönüştü.

Olayda, apartmanın yöneticisi olan Mehmet Çatbaş’ın eşi Nazan Çatbaş, asansörden inerek binanın önüne çıktığında karşı komşularının oğlu Mustafa Kayaķıran ile karşılaştı. İki çocuk annesi Nazan Çatbaş, Kayakıran’ın bıçaklı saldırısına maruz kaldı. Acilen çağrılan ambulansla Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Nazan Çatbaş, maalesef hayatını kaybetti. Saldırgan Mustafa Kayakıran gözaltına alındı ve çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma sonucunda hazırlanan iddianameye göre, Mustafa Kayakıran hakkında ‘Kadına karşı kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. Tutuklu yargılanan sanık için, cezai ehliyetinin tam olduğuna dair raporun ardından mahkeme savcısı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.

Davanın ikinci duruşması Kayseri 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde gerçekleşti ve sanık Mustafa Kayakıran SEGBİS aracılığı ile duruşmaya katıldı. Nazan Çatbaş’ın yakınları ve avukatları da mahkemede hazır bulundu. Kayakıran, olayı hatırlamadığını ve akıl sağlığı raporu istediğini belirterek yeniden beraatını talep etti. Çatbaş’ın yakınları ise sanığın en ağır cezayı almasını istediler. Mahkeme, eksikliklerin giderilmesi amacıyla duruşmayı erteledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kadın Cinayetiyle Sarsılan Mimarsinan Mahallesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin