1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kadın, Hastanede Tüfekle Panik Yarattı!

Kadın, Hastanede Tüfekle Panik Yarattı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, akşam saatlerinde Necip Fazıl Şehir Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları ek hizmet binasında meydana geldi. İddiaya göre Birgül G., oğluna ait ruhsatsız pompalı tüfekle hastanenin acil servisini basıp, ‘Benim kalbimi durdurun’ dedi. Çantasında bomba olduğunu iddia eden kadın, tüfekle sağlık çalışanlarını tehdit ederek korku dolu anlar yaşattı. Bazı çalışanlar sedye ve masaların altına saklanmak zorunda kaldı.

Kameralara yansıyan korku dolu anlarda kadın, hastanenin güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirildi. Polis ekiplerine teslim edilen Birgül G., gözaltına alındı ve polis merkezine götürüldü. Sorgusunda, amacının kimseye zarar vermek olmadığını söyledi ve intihar etmeye çalıştığını ancak başaramadığını belirtti.

Birgül G. yıllardır uyuşturucu bağımlısı oğlunun eziyetleriyle başa çıkamadığını ve bu nedenle bunalıma girdiğini ifade etti. Kimseye zarar vermek gibi bir niyeti olmadığını vurgulayarak, hastaneye tüfekle gittiğini söyledi.

Sağlık Bakanlığı, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, yaşanan olay sonrası zanlının gözaltına alındığını ve süreci yakından takip edeceklerini belirtti. Aynı zamanda hastanedeki sağlık çalışanlarına geçmiş olsun dileklerini ileterek, sağlık çalışanlarının şiddete karşı sıfır tolerans politikasını benimsediklerini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kadın, Hastanede Tüfekle Panik Yarattı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin