1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kadın Komandoların Sızma Eğitimi!

Kadın Komandoların Sızma Eğitimi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hande Fırat, Hürriyet Gazetesi’nin Ankara Temsilcisi olarak Isparta’da bulunan Komando Okulu’ndan CNN Türk’e canlı yayın yaparak bilgi verdi. Fırat, bölgede yapılan eğitimler hakkında şu bilgileri paylaştı:

Isparta’da bulunan Komando Okulu’nda, katılımcılara yoğun bir eğitim veriliyor. Kadın komandoların da aralarında bulunduğu kursiyerler, sızma parkurunda yakın ateş eğitimleri alıyorlar. Eğitim sırasında gerçek mermiler kullanılıyor ve katılımcılar düşman kulelerini temsil eden kulelere doğru ilerlerken yerde sürünerek tuzaklarla dolu alanları aşıyorlar.

Eğitim sürecinde, katılımcılar sızma hareketini yaparak kuleye ulaşmayı ve düşmanı etkisiz hale getirmeyi hedefliyorlar. Burada eğitilen tüm mavi bereliler, özel operasyonlar için yetiştiriliyor ve dünya çapında saygınlığı olan bir komando merkezi haline gelmiş durumdalar. Ayrıca, iş birliği içinde bulundukları ülkelerin komandolarına da eğitim veriliyor.

Buradaki temel amaç, etkili ve caydırıcı özel ekiplerin yetiştirilmesidir. Katılımcıların, 3 gün boyunca hiçbir destek almadan pusu atabilecek yetenekte olmaları beklenmektedir. Hande Fırat, bu eğitimlerin uluslararası iş birliği açısından da önemli olduğunu vurgulayarak bilgilendirme yapmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kadın Komandoların Sızma Eğitimi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin