1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Kadın Muhabir, Kemalpaşa Mahallesinde Vahşet! Şüphelilerin Cinayet Planı Ortaya Çıktı!

Kadın Muhabir, Kemalpaşa Mahallesinde Vahşet! Şüphelilerin Cinayet Planı Ortaya Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

21 Nisan Pazar günü Kemalpaşa Mahallesi’nde M.Ç. isimli bir kadın, buluşmak üzere dışarı çıktı. Buluşma sırasında 3 şüpheli tarafından takip edildi ve saldırıya uğradı. Bıçaklanarak yaralanan M.Ç., daha sonra silahla da vuruldu. Hayati tehlikesi bulunan M.Ç. olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından müdahale edildikten sonra hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptıktan sonra saldırganların kimliklerini tespit etmek için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda, saldırganların Eyüpsultan’dan kiralanan araçla olayı gerçekleştirdikleri belirlendi. Saldırganların kimlikleri E.K.(30), E.K.(22) ve R.Y. olarak belirlendi.

Saldırganlarla M.Ç. arasında bir yıl önceki bir düğünde alkollü iken çıkan kavga sonucu husumet bulunduğu öğrenildi. R.Y.’nin olayda bıçaklanarak yaralanması nedeniyle aralarında husumet olduğu belirtildi. Ü.Y. isimli kadının saldırganlara M.Ç.’yi haber vermesi sonucu saldırganlar olay yerine gelerek saldırıyı gerçekleştirdiler. Polis ekipleri Ü.Y.’yi kısa sürede yakaladı ve Gaziosmanpaşa’da saklanan diğer şüphelileri de gözaltına aldı.

Gözaltına alınan 5 şüpheliden Y.A.’ya adli kontrol hükümleri uygulanırken, diğer şüpheliler A.K., R.Y., Ü.Y. ve E.K. ise “Kasten öldürme” suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın detayları incelenmeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kadın Muhabir, Kemalpaşa Mahallesinde Vahşet! Şüphelilerin Cinayet Planı Ortaya Çıktı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin