1. Haberler
  2. Spor
  3. Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde Play-Off Çeyrek Finalinde Yarı Finale Yükselen Ekipler Belli Oldu!

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde Play-Off Çeyrek Finalinde Yarı Finale Yükselen Ekipler Belli Oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde Play-Off çeyrek final 2’nci maçları oynandı. Fenerbahçe, Beşiktaş ve ÇBK Mersin, rakiplerini 2-0’lık skorlarla geçerek yarı finale yükseldi. Galatasaray ile İzmit Belediyespor arasındaki eşleşme ise üçüncü maç sonrasında yarı finalist belirlenecek.

Fenerbahçe, deplasmanda BOTAŞ’ı 89-73 yenerek seriyi 2-0’a getirerek yarı finale adını yazdırdı. Beşiktaş ise Nesibe Aydın’ı 98-93 mağlup ederek yarı finale yükselen ikinci ekip oldu. ÇBK Mersin ise OGM Ormanspor’u 85-76 yenerek yarı finale çıkmayı başardı.

Galatasaray, İzmit Belediyespor’a evinde 95-83 kaybederek seriyi 1-1’e getirdi. Yarı finalist bu eşleşmeden sonra belirlenecek.

Yarı final eşleşmeleri de belli oldu. Beşiktaş, ÇBK Mersin ile karşılaşacakken Fenerbahçe, Galatasaray – İzmit Belediyespor eşleşmesinin galibiyle mücadele edecek.

Bugün oynanan maçların sonuçları şu şekilde: ÇBK Mersin – OGM Ormanspor: 85-76, Nesibe Aydın – Beşiktaş: 93-98, Galatasaray – İzmit Belediyespor: 83-95, BOTAŞ – Fenerbahçe: 73-89.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde Playoff çeyrek final 2’nci maçlarının sonucunda Fenerbahçe, Beşiktaş ve ÇBK Mersin yarı finale yükseldi. Galatasaray – İzmit Belediyespor eşleşmesinin galibi ise üçüncü maç sonrası belli olacak. Sonunda ise bu heyecan dolu mücadeleler sonucunda bir takım şampiyonluk için mücadele edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde Play-Off Çeyrek Finalinde Yarı Finale Yükselen Ekipler Belli Oldu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin