1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kadınlar Günü’nde Bıçaklı Saldırı: Kızı Öldü, Anne Yaralı!

Kadınlar Günü’nde Bıçaklı Saldırı: Kızı Öldü, Anne Yaralı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, 8 Mart günü saat 23.30 civarında Konak ilçesinde bulunan Konak Üst Geçidi yakınlarında gerçekleşti. Aynı restoranda çalışan Zehra Demir ve kızı Selin Kaya, Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlamaları için gittikleri gece kulübünden dönerken mola vermek amacıyla bankta oturdu.

Anne ve kız, dinlenirken, bir hastanede memur olarak çalışan Metin Arslan’ın saldırısına uğradı. Bu sırada çıkan kavgada anne ve kızı yaralanırken, Metin Arslan da bacağından yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları hastaneye kaldırdılar. Ne yazık ki, kız Selin Kaya, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Selin Kaya, sonrasında İzmir’deki bir mezarlığa defnedildi.

Şüpheli Metin Arslan, olay günü mahalle bekçileri tarafından yakalandı. Hastanedeki tedavisinin ardından polis tarafından gözaltına alınan Arslan, Cinayet Büro Amirliği’ne teslim edildi. Olay yerinde bulunan kanlı bıçak incelenmek üzere el konuldu. Metin Arslan, ilk ifadesinde sarhoş olduğunu ve yaşanan tartışmanın detaylarını hatırlamadığını belirtti. Şüpheli, mahkemeye çıkarıldıktan sonra tutuklandı.

Soruşturmanın tamamlanmasının ardından hazırlanan iddianame, İzmir 4 Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. İddianamede tutuklu sanık Metin Arslan için ‘Kasten öldürme’ suçundan ömür boyu hapis cezası istenmektedir.

Metin Arslan’ın ifadesi de iddianamede yer almıştır. Alkol aldıktan sonra eve gitmek üzere otobüs durağına gittiği sırada iki kadını gördüğünü hatırladığını söyleyen sanık, ne sebeple o kadınlara yaklaştığını hatırlamadığını ifade etti. Arslan, kadınlara yaklaştığında birinin kendisini bıçakladığını hatırladığını ancak hangisinin yaptığını hatırlamadığını söyledi. Sonrasında ise montundaki bıçağı çıkararak kendini savunmak için salladığını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kadınlar Günü’nde Bıçaklı Saldırı: Kızı Öldü, Anne Yaralı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin