1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Kadir Ezildi ve Gamze Türkmen Aşk Dolu Nişan Töreniyle İstanbul’u Salladı!

Kadir Ezildi ve Gamze Türkmen Aşk Dolu Nişan Töreniyle İstanbul’u Salladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadir Ezildi ve Gamze Türkmen, İstanbul’da düzenlenen muhteşem bir törenle nişanlandı. Nişanlarına aileleri, yakın dostları ve iş arkadaşları da katıldı. Çift, mutlu bir şekilde nişan yüzüklerini takarak birbirlerine olan bağlarını pekiştirdiler. Nişanları, davetlilerin katıldığı hoş bir müzik eşliğinde gerçekleşti.

Kadir Ezildi ve Gamze Türkmen’in nişan töreni, Le Chateau Wedding & Events Salonu adlı lüks bir mekanda gerçekleşti. Nişanları, tarihi bir anı olarak çektirmek isteyen çift, bu özel günlerinde profesyonel bir fotoğrafçı ile çalıştı. Fotoğraflarda, çiftin mutluluğu ve aşkı yansıyan kareler ele alındı.

Nişan töreninde Kadir Ezildi ve Gamze Türkmen’in birbirlerine olan sevgisi ve saygısı davetlilere de yansıdı. Çiftin mutluluğunu paylaşan misafirler, nişan töreninden son derece memnun ayrıldılar. Özellikle Kadir ve Gamze’nin gözlerindeki ışıltı ve gülümsemeler, herkesin dikkatini çekti.

Kadir ve Gamze, nişanlarından sonra mutlu bir şekilde aileleri ve yakın dostları ile birlikte yemek yediler. Nişan pastasını birlikte kesen çift, gelecekte birlikte geçirecekleri günler için heyecan duyuyorlar. Kadir ve Gamze’nin aileleri de çiftin birbirlerine olan sevgisini görmekten son derece mutlu oldular.

Nişan töreni, çiftin birlikte geçirdikleri mutlu anları paylaşmaları için güzel bir fırsat oldu. Kadir Ezildi ve Gamze Türkmen, hayatlarını birleştirmeye hazır olduklarını ve birlikte nice mutlu yıllar geçireceklerini davetlilere ve sevdiklerine gösterdiler. Nişanları, herkes tarafından çok beğenildi ve alkışlandı.

Kadir Ezildi ve Gamze Türkmen’in nişanından ilk kareler, çiftin aşk dolu bakışları ve mutlu gülüşleri ile dolu. Tören boyunca birbirlerine olan sevgilerini her fırsatta gösteren Kadir ve Gamze, hayatlarını birleştirmeye hazır olduklarını herkese gösterdiler. Nişanları, çiftin birlikte geçireceği mutlu günlerin habercisi oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kadir Ezildi ve Gamze Türkmen Aşk Dolu Nişan Töreniyle İstanbul’u Salladı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin