1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kafa Kafaya Çarpışan Otomobillerde Ölü ve Yaralılar!

Kafa Kafaya Çarpışan Otomobillerde Ölü ve Yaralılar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeşilova ilçesine bağlı Yarışlı köyü yakınlarında dün akşam saatlerinde iki araç kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucunda Adem Burgaz yönetimindeki 09 NM 166 plakalı aracın sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti, diğer araç ise Abdurrahman Bolat yönetimindeki 20 AGT 651 plakalı araçtı.

Yaralananlar arasında Abdurrahman Bolat, Mert Sabahattin, Rabia Özlem Aktaş, Günay Karabıyık, Ayşe Turgut, Atila Turgut, Alper Turgut ve Bilal Turgut bulunmaktaydı. Yaralılar Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Günay Karabıyık ve Rabia Özlem Aktaş Isparta Şehir Hastanesi’ne, Bilal Turgut ise Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Kazada hayatını kaybeden Hasan Turgut, Muğla’nın Milas ilçesindeki bir ilkokulda müdürdü. Turgut ile kayınbiraderi Adem Burgaz’ın cenazeleri memleketleri Milas’a gönderilmek üzere otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere hazırlandı. Hasan Turgut’un ailesinin ise kazanın yaşandığı sırada Isparta’dan döndükleri ve olayın meydana geldiği bilgisi paylaşıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kafa Kafaya Çarpışan Otomobillerde Ölü ve Yaralılar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin