1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kağıthane’de Kiralık Daire Tartışması Kanlı Bitti!

Kağıthane’de Kiralık Daire Tartışması Kanlı Bitti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde bulunan Gürsel Mahallesi’nde yaşanan olayda, 4 kişi cadde üzerindeki bir binada daire kiraladı. Dün akşam saatlerinde dairelerine taşınmaya başlayan grup, gürültü çıkartınca yaklaşık 29 yaşındaki Durmuş Köseoğlu tarafından uyarıldı. Ancak uyarıya olumsuz yanıt veren grupla arasında bir süre sonra tartışma başladı. Durmuş Köseoğlu’na saldıran grup, bu sırada oğlunun da dövüldüğünü fark eden 60 yaşındaki Nermin Köseoğlu araya girerek kavgayı ayırmak istedi. Ancak şüpheliler, anneyi de darbetmeye başladı.

Olay yerine gelen çevredekilerin müdahalesiyle anne ve oğul saldırganlardan kurtarıldı. Sağlık ekipleri ve polis, ihbar üzerine olay yerine geldi. Yaralanan Durmuş Köseoğlu ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri de 4 saldırganı ve Köseoğlu’nun annesini ifadeleri almak üzere karakola götürdü. Tarafların ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Olayın detayları ve nedenleri hakkında henüz net bir bilgi bulunmazken, gerginlik sonrası yaşanan kavga mahallede büyük endişeye neden oldu. Güvenlik güçleri tarafından olayın detayları araştırılırken, olayın neredeyse kontrol altına alındığı açıklandı. Yaşanan bu tür olayların önüne geçilebilmesi için güvenlik önlemlerinin artırılması ve gerekli tedbirlerin alınması gerektiği üzerinde duruldu.

Kağıthane semtinde yaşanan bu olay, mahalle sakinlerini korku ve endişeye sürüklerken, çevredeki insanların da daha dikkatli olmalarına sebep oldu. Toplumun genelinde artan şiddet olaylarına karşı tedbirlerin alınması ve benzer olayların önlenmesi için gerekli adımların atılması gerektiği vurgulandı. Olayın ardından bölgede güvenlik önlemlerinin artırıldığı ve soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kağıthane’de Kiralık Daire Tartışması Kanlı Bitti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin