1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kahramanmaraş’ta Depremde Kaybolan Çocuk Sonunda Bulundu!

Kahramanmaraş’ta Depremde Kaybolan Çocuk Sonunda Bulundu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde, Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Saitbey Sitesi’nde meydana gelen depremde, 44 kişi hayatını kaybetmişti. Bu felaketin ardından, Emir Batu Küçük adında bir çocuğun 19 aydır haber alınamadığı ortaya çıktı. Emir Batu Küçük’ün annesi, babası ve 3 kardeşi de depremde hayatını kaybetmişti.

Emir Batu Küçük’ün teyzesi Derya Kısacık, 6 Temmuz tarihinde yaptığı açıklamada, ailesini depremde kaybeden Emir Batu Küçük’ün akıbeti hakkında endişelerini dile getirdi. Henüz küçük yaşta olan Emir Batu Küçük’ün bulunup durumunun netleştirilmesi için yetkililere çağrıda bulundu.

Bir süre sonra ortaya çıkan bilgilere göre, Emir Batu Küçük’ün cansız bedeni bulunamamıştı. Bu durum, ailenin acısını daha da derinleştirdi. Ablası Sıdıka Sude Küçük’ün cenazesi ise yanlışlıkla başka bir ailenin mezarlığına defnedilmişti. Yaşanan karışıklık sonrasında, cenazelerin doğru aile mezarlıklarına nakledilmesi gerçekleştirildi.

Saitbey Sitesi faciasında hayatını kaybedenler arasında olan Emir Batu Küçük’ün cansız bedenine ulaşamamış olmak, ailenin içinde bulunduğu acıyı artırmıştı. Emir Batu Küçük’ün teyzesi ve akrabaları, olayın üzerinden geçen aylara rağmen hala bir sonuca ulaşamamanın üzüntüsünü yaşıyordu.

Defin işlemlerinin ardından, ailelerin en azından sevdiklerinin son yolculuğuna layık şekilde uğurlanmasının sağlanmış olması bir nebze olsun teselli kaynağı olmuştu. Ancak Emir Batu Küçük’ün akıbeti hakkında hala net bir bilgiye ulaşılamamış olması, ailenin yaralarını sarmakta güçlük çektiği bir gerçekti.

Kahramanmaraş’ın unutulmaz deprem felaketi, birçok aileyi derinden etkilemiş ve hayatlarını kökten değiştirmişti. Saitbey Sitesi’nde yaşanan trajedi, hem acı dolu anıları hem de kayıpları beraberinde getirmişti. Emir Batu Küçük’ün akıbeti, hala bir muamma olmaya devam ederken, aile ve yakınları dualarını, umutlarını ve sabırlarını koruyarak geleceğe umutla bakmaya çalışıyorlardı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kahramanmaraş’ta Depremde Kaybolan Çocuk Sonunda Bulundu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin