1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kahramanmaraş’ta Korkunç Kaza: İki Katlı Ev Çöktü!

Kahramanmaraş’ta Korkunç Kaza: İki Katlı Ev Çöktü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Şehit Evliya Mahallesi’nde gerçekleşti. Kullanılmayan iki katlı müstakil bir ev, aniden çöktü. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri yönlendirildi. Ekipler, göçük altında kimsenin olma ihtimaline karşı arama kurtarma çalışmalarına başladı. Ancak şu ana kadar herhangi bir can kaybı veya yaralıya rastlanmadı. Ekiplerin çalışmaları devam ediyor ve enkaz altında kalan varsa kurtarma çalışmaları yoğunlaştırılmış durumda.

Mahalle sakinleri ve çevredeki vatandaşlar, evin çökmesi sonucu büyük bir paniğe kapıldı. Olayın şoku ve korkusuyla çevredeki insanlar, olay yerine akın etti. Ekipler ise olası başka bir çökme riskine karşı çevre güvenliğini alırken, arama kurtarma çalışmalarına devam etti. Olay yerindeki yoğun kalabalık, ekiplerin çalışmalarını biraz zorlaştırsa da hız kesilmeden devam ediliyor.

Olayın detayları hakkında henüz net bir bilgi verilmezken, evin çökme nedeni üzerinde araştırmalar devam ediyor. Müstakil evde yaşayan olup olmadığı, evin sahibinin kim olduğu ve evin kullanılmadığı bilgileri üzerinde duruluyor. Bölgede yapılan incelemeler sonucunda, evin çökme nedeni ve olası riskler hakkında daha fazla bilgi edinilmesi planlanıyor.

Şehit Evliya Mahallesi sakinleri, olayın ardından tedirgin ve endişeli bir bekleyiş içerisine girdi. Evlerine yakın bir zamanda meydana gelen bu olay, mahalle sakinlerini korkutmuş durumda. Yetkililer ise bölgedeki diğer binaların güvenliği hakkında gerekli kontrollerin yapılacağını ve benzer bir olayın yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınacağını belirtti. Kamuoyu da olayın takipçisi olmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kahramanmaraş’ta Korkunç Kaza: İki Katlı Ev Çöktü!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin