1. Haberler
  2. Ankara
  3. Kahvaltı Masasında Kanlı Cinayet: Damadın Vahşi Saldırısı Sonucu Ölüm!

Kahvaltı Masasında Kanlı Cinayet: Damadın Vahşi Saldırısı Sonucu Ölüm!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Etimesgut ilçesinde dün meydana gelen kahvaltı davetinde gerçekleşen kan donduran olayda Cemil Cesur, kızı ve damadını evine davet etti. Kahvaltı sırasında Cemil Cesur ile damadı Yasin Ertürk arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma hızla büyüyerek Yasin Ertürk, kayınpederi Cemil Cesur’u vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Cemil Cesur aldığı bıçak darbeleri sonucunda olay yerinde hayatını kaybetti. Yasin Ertürk ise elleri kanlar içinde evden çıkarken yakalandı ve polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Cemil Cesur’un cesedi ise Ankara Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Mahallede esnaflık yapan İbrahim Yıldız’ın açıklamalarına göre, Cemil Cesur’un damadına ev aldığı ve damadına karşı her zaman anlayışlı davrandığı biliniyor. Ancak sabah saatlerinde yaşanan bu trajik olay sonrasında ortaya çıkan bilgilere göre, Yasin Ertürk’ün bir süredir psikolojik sorunları olduğu iddia ediliyor. Site görevlisi de Ertürk’ün damadına rahat geçinsin diye ev aldığını belirtti. Olayın ardından Yasin Ertürk’ün psikolojik durumuyla ilgili detaylı bir sorgulama yapılmakta.

Tartışmanın neden çıktığı ve nasıl bir kavgaya dönüştüğü ise henüz netlik kazanmamış durumda. Ancak, olayın seyrini değiştiren bu anlaşılmaz kavga sonucunda Cemil Cesur’un hayatını kaybetmesi mahalle sakinlerini derinden üzmüş durumda. Yakınları ve tanıdıkları ise yaşanan bu vahim olay karşısında büyük bir şok içerisinde. Olayın detaylarına ilişkin ise soruşturma devam ederken, detaylı bir inceleme ve yargılama sürecinin başlatılması bekleniyor. Mahalle halkı ise bu tür şiddet olaylarının bir kez daha yaşanmaması ve benzer trajedilerin önüne geçilmesi adına yetkililerden önlem alınmasını talep ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kahvaltı Masasında Kanlı Cinayet: Damadın Vahşi Saldırısı Sonucu Ölüm!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin