1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kahvehaneler silahlı saldırıya uğradı

Kahvehaneler silahlı saldırıya uğradı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güngören’in Haznedar Mahallesi’nde dün sabah saat 05.00 sularında gerçekleşen olayda, motosikletli kişiler bir kahvehaneyi uzun namlulu silahlarla taradı. Ardından yaklaşık 5 dakika sonra başka bir sokaktaki başka bir kahvehaneyi de taradıktan sonra ortadan kayboldular.

Olayın ardından iş yeri sahipleri polise başvurarak soruşturma açılmasını istedi. İş yerlerinde ciddi hasarlar meydana gelirken, bir iş yeri sahibi ise hasarın büyük olması nedeniyle tamirat işlemlerine başladı. Saldırı anı, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay hakkında konuşan esnaf Durmuş Ali Türkmen, “Sabaha karşı saat 05.00’e yakın bir zamanda uzun namlulu silahla 2 kişi gelip kahvehaneyi taradı. Bu tarz olayların daha önce de yaşandığını duyuyorduk fakat bu sokakta ilk defa gerçekleşiyor. Şahısların kimliği belli değil. Plakasız bir motosikletle gelmişler. Kahvehaneyi açalı yaklaşık 1 yıl olmuş. Bu saldırı, kahvehanenin sahibiyle ilgili değil, zira kendisi düzgün bir insan ve kimseyle problemi yok. Muhtemelen içeride oturan kişilerle ilgili bir durum olabilir. Kahvehanenin sahibinin hiç kimseyle husumeti olduğunu sanmıyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kahvehaneler silahlı saldırıya uğradı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin