1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kaman Köyünde Dereye Hafriyat Döken Kamyonet Görüntülendi, Jandarma ve Müdürlük Devreye Girdi!

Kaman Köyünde Dereye Hafriyat Döken Kamyonet Görüntülendi, Jandarma ve Müdürlük Devreye Girdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaman köyünde yaşayan insanlar, bugün öğleden sonra köylerinde Kaman Deresi’ne hafriyat döken bir kamyon fark ettiler. Bu durumu gören köylüler, hızla cep telefonlarıyla kamyonun bu hareketlerini kaydetmeye başladılar. Ancak kamyonun döktüğü hafriyat nedeniyle derenin kirlendiği görüldü.

Olayın sosyal medyada paylaşılmasının ardından bölgede hızla harekete geçen jandarma ekipleri, kamyonetin ve sürücüsünün kimliğini belirlemek için çalışmalara başladı. Ayrıca Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekipleri de bölgede inceleme yapmak üzere olay yerine intikal etti.

Kaman köyünde yaşayan halk, Kaman Deresi’ne hafriyat döken kamyonun görüntülerini çekerken derede meydana gelen kirliliğe tanık oldular. Heyelan gibi doğal olayların sık yaşandığı bölgede, derede oluşan kirlilik köylüler arasında endişeye neden oldu.

Jandarma ekipleri, olayın duyulmasının ardından kamyonet ile sürücüsünü tespit etmek adına detaylı bir çalışma başlattı. Ayrıca yetkililer, kirliliğin boyutunu belirlemek ve gerekli önlemleri almak amacıyla bölgeye ekipler gönderdi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekipleri, kirlilik oluşan bölgede detaylı bir inceleme yaptı. Bölgedeki su ve toprak örneklerini alan ekipler, yapılan örneklemeleri laboratuvar ortamında incelerken, atılan hafriyatın çevreye verdiği zararı belirlemeye çalıştılar.

Kaman köyünde yaşayan vatandaşlar, Kaman Deresi’ne hafriyat döken kamyonun yarattığı kirliliğin önüne geçilmesi için yetkililerden acil önlemler alınmasını istediler. Çevre kirliliğinin canlı yaşamı üzerinde olumsuz etkileri olabileceğini belirten köylüler, bu tür olayların tekrar yaşanmaması için gerekli denetimlerin sıklaştırılmasını talep ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kaman Köyünde Dereye Hafriyat Döken Kamyonet Görüntülendi, Jandarma ve Müdürlük Devreye Girdi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin