1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. KAMUDA TASARRUF PAKETİ: SARAY DAHİL!

KAMUDA TASARRUF PAKETİ: SARAY DAHİL!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tasarrufa Saray Dahil

Kamuda tasarruf paketiyle ilgili olarak bugüne kadar yapılanlardan farklı olarak Cumhurbaşkanlığı harcamalarının genelge dışında tutulmamış olması olumlu bir adım olarak değerlendiriliyor. Ancak bu adımla sadece Meclis harcamalarının dışarıda tutulduğu dikkat çekiyor. Bu durumun Meclis’in israf etmesi anlamına gelmediği, yürütmenin Meclis’e talimat vermemesi gerektiği belirtiliyor.

Meclis Başkanı’na Çağrı

Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş’a çağrıda bulunan bir kişi, bu hafta içinde TBMM Başkanlık Divanı’nı olağanüstü toplantıya çağırması gerektiğini belirtiyor. Hızlı bir şekilde genelge hazırlanması gerektiği vurgulanıyor. Milletin kemer sıkma çağrılarına karşın, milletin vekillerinin tasarruf önlemlerinin dışında bırakılmaması gerektiği ifade ediliyor.

Adalet Bekliyoruz

Bir dava ile ilgili olarak yapılan açıklamada, Partinin eski genel başkanı ve diğer siyasetçilerin tutuklu olarak yargılandığı davaya ilişkin beklentiler dile getiriliyor. Güçlü bir heyetin dava sürecini takip edeceği ve adil bir kararın çıkmasının beklendiği ifade ediliyor.

Keyifler Kaçtı

Gençlik kollarının yaptığı üye kampanyasının başarılı olduğu ancak bunun bazı kişileri rahatsız ettiği belirtiliyor. Hesapları karartmaya çalışanların olduğu ve partiye operasyon yapmaya çalışanların olduğu vurgulanıyor. CHP’ye karşı linç girişimlerinin olduğu, ancak parti olarak bu tartışmalara girmeyecekleri ve sokağı dinleyerek ilerleyecekleri belirtiliyor.

Samsun’a Çıkarma Yapacak

CHP lideri, 19 Mayıs Pazar günü Ankara ve Samsun’da programlar yapacak. Gençlik kolları üyeleriyle Anıtkabir’i ziyaret edecek olan lider daha sonra Samsun’a geçecek. Ayrıca 18 Mayıs’ta atanmayan öğretmenler ve eğitim konularında İstanbul’da bir miting düzenleyecek. Emeklilerin sorunlarını dile getirmek için ise 26 Mayıs’ta Ankara Tandoğan’da bir miting gerçekleştirilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
KAMUDA TASARRUF PAKETİ: SARAY DAHİL!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin