1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Kamyonetin Çarptığı Öğrenci Ağır Yaralandı: Sürücü Adli Kontrolle Serbest!

Kamyonetin Çarptığı Öğrenci Ağır Yaralandı: Sürücü Adli Kontrolle Serbest!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa‘da meydana gelen trafik kazasında, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda Sanayi Caddesi istikametine seyir halindeki bir kamyonet, evine dönen 12’nci sınıf öğrencisi Zeynep Nazlı Sarıkaya’ya çarptı.

Kazada ağır yaralanan Sarıkaya, olay yerine polis ve sağlık ekipleri tarafından müdahale edildikten sonra özel bir hastaneye kaldırıldı.

Kazanın ardından kaçan sürücü Efe Ş. daha sonra ailesiyle birlikte Nilüfer Polis Merkezi’ne giderek teslim oldu. Ehliyetsiz olduğu belirlenen sürücü, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Zeynep Nazlı Sarıkaya’nın babası Yetkin Sarıkaya, kızlarının 2 gündür yoğun bakım ünitesinde uyutulduğunu belirtirken, “Okulun bir spor etkinliği vardı. Spor etkinliğinin ardından, çıkışta, çok hızlı bir araç sürücüsü kızıma çarptı. Hızlı olmasından dolayı ağır yaralandı. Sürücünün ehliyeti de yokmuş” şeklinde konuştu.

Sarıkaya, “Bu süreçte, çocuğa denetimli serbestlik verilmesi bizi daha çok üzdü. Olay yerinden kaçıyor ve haksızlığın ödüllendirilmesine neden oluyor” diyerek tepkisini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kamyonetin Çarptığı Öğrenci Ağır Yaralandı: Sürücü Adli Kontrolle Serbest!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin