1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kamyonetin Çarptığı Yaya Hayatını Kaybetti

Kamyonetin Çarptığı Yaya Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri’den İstanbul’a yürümek isteyen bir kişi olan Neşet Turan, geçen hafta ailesi ve bir arkadaşı ile yola çıktı. Neşet Turan’ın ailesi Ahmet Turan, 2 gün önce saat 20.30 civarında Aksaray-Ankara karayolu Sapmaz köyü yakınlarında sosyal medyada canlı yayın açtı. Bu esnada Neşet Turan’a bir kamyonet çarptı. Kamyonet sürücüsü kaçarken, Neşet Turan Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, Sapmaz köyünde oturan kamyonet sürücüsü evinde gözaltına alındı. Kamyonet sürücüsü, çarptığını fark etmediğini belirterek, “Sadece bir ses duydum. Bir şey göremedim, dolayısıyla yoluma devam ettim. Eğer fark etseydim dururdum. Eve gidip uyudum” dedi. Jandarmadaki işlemlerin ardından serbest bırakılan sürücüye adli kontrol şartı getirildi.

Kamyonetin Neşet Turan’a çarptığı anın görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, kamyonetin Neşet Turan’a çarptığı ve canlı yayın yapan Ahmet Turan’ın “ağabey, ağabey” diye bağırdığı duyuldu. Turan’ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Kayseri’ye getirildi ve Hulusi Akar Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine ailesi, yakınları ve sosyal medya takipçileri katıldı.

Kazada hayatını kaybeden Neşet Turan’ın annesi Cemile Turan, olaydan şikayetçi olduğunu belirterek adalet istedi. Ahmet Turan ise başından geçen olayı anlatarak, kamyonetin hızla geldiğini ve etkisinin büyük olduğunu belirtti. Turan’ın cenazesi kılınan namaz sonrası Erkilet Bülbülpınarı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kamyonetin Çarptığı Yaya Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin