1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kanada’da Bisikletli Kuryeye Talihsiz Kaza

Kanada’da Bisikletli Kuryeye Talihsiz Kaza

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

30 Nisan’da Toronto şehrinde Avenue ve Elgin caddelerinin kesiştiği noktada bir kaza meydana geldi. İzmir’den Toronto’ya Ağustos 2023’te taşınan ve kurye olan bir bisiklet sürücüsü hafriyat kamyonuyla çarpıştı. Bu kaza sonucunda bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Cenaze, Kanada’dan uçakla İzmir’e getirilerek Eyüp Sultan Camisi’nde düzenlenen bir törenle uğurlandı. Cenazeye ailesi ve yakınları katıldı. Namazın ardından cenaze Gökdere Mezarlığı’nda defnedildi.

Ailesi, 8 yıl önce Kanada’ya yerleşmiş olduklarını belirterek, geçen yıl ağustos ayında bir ailenin yanına yerleşmiş olan Ali Sezgin’in sakin biriydi ve hayalleri pek fazla yoktu. Ailesi tarafından büyük bir acı ile hatırlandı.

Aile üyelerinden Volkan Benli, bu talihsiz kaza sonrasında adaletin yerini bulması için umutlu olduklarını belirtti. Kanunların farklılıklarından bahsederek, burada olan bir kaza için işlerin biraz hafif olduğunu belirtti. Ali Sezgin’in bekar ve çocuksuz bir şekilde yanlarına taşındığından bahsederek, baştan başlamak ve yeni bir hayat kurmak istediğini ifade etti. Sezgin’in bisikletli kurye olarak çalıştığını ve her şeyin iyi gittiğini, beklenmedik bir kaza sonucunda yaşamını yitirdiğini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kanada’da Bisikletli Kuryeye Talihsiz Kaza
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin