1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kandıra’daki Mavi Bayraklı Plajlar Dolup Taşıyor

Kandıra’daki Mavi Bayraklı Plajlar Dolup Taşıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kandıra ilçesindeki mavi bayraklı plajlar, İstanbul, Sakarya ve Kocaeli’nin ilçelerinden gelen tatilcilerle dolup taştı. Hafta sonunu burada geçirmek isteyen binlerce kişi, mavi bayraklı Kerpe, Cebeci, Kumcağız, Bağırganlı, Kovanağzı, Seyrek plajlarını tercih etti.

Otel, pansiyon, kamp alanları gibi konaklama yerlerinde kalan tatilcilerin yanı sıra günübirlik ziyaretçiler de plajları doldurdu. Buraya arkadaşıyla gelen Kemal Tümer, “Burayı seviyoruz. Güzel, eğlenceli ve keyifli bir yer. Temiz ve keyifli bir ortam. İzmit’te oturuyorum, araçla 1 saatte buraya geliyoruz” şeklinde konuştu.

Kocaeli’de ikamet eden Ali Özdemir de ailesiyle buraya geldiklerini belirtti. “Kandıra sahilleri, mavi bayraklı plajlardan biri. Hafta sonunu burada geçirmek için ailece geldik. Kocaeli’de en yakın mavi bayraklı plajlardan biri burası. Hava, deniz ve imkanlar çok güzel. Şezlong ve şemsiyemizle ailece vakit geçiriyoruz. Yaz tatillerinde farklı illere gitsek de hafta sonları ya da günübirlik buraya geliyoruz. Burası da Antalya, Akdeniz sahillerini aratmıyor” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kandıra’daki Mavi Bayraklı Plajlar Dolup Taşıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin