1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Karacabey Belediye Başkan Yardımcısı Maç Sırasında Kalp Krizi Geçirdi!

Karacabey Belediye Başkan Yardımcısı Maç Sırasında Kalp Krizi Geçirdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karacabey Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Uzun, dün akşam arkadaşlarıyla birlikte futbol maçı yaparken aniden rahatsızlanarak yere yığıldı. Arkadaşlarının hızlı müdahalesi sonucu olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Karacabey Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Uzun’un kalp krizi geçirdiği ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Olay, dün akşam Karacabey’de meydana geldi. Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Uzun, futbol maçı sırasında aniden rahatsızlanarak yere yığıldı. Olayın hemen ardından çevrede bulunan arkadaşları, Uzun’a ilk müdahaleyi yaparken, sağlık ekiplerine haber verilerek acil bir şekilde müdahale edilmesi sağlandı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Uzun, Karacabey Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Karacabey Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Uzun’un yaşadığı kalp krizi sonrasında hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Uzun’un durumu ciddiyetini korurken, doktorlar sürekli olarak kontrol altında tutulmasının önemli olduğunu belirtti. Uzun’a yapılan tüm müdahalelere rağmen durumu hala kritik olarak devam ediyor.

Uzun’un ani rahatsızlanması çevresinde büyük endişeye yol açarken, yakın çevresi ve sevenleri sürekli olarak durumu hakkında bilgi almak için hastane önünde beklemeye devam etmektedir. Karacabey Belediye Başkanı ve diğer yetkililer de sürekli olarak durumu takip ederek, Uzun’a gerekli desteği sağlamak için çaba harcamaktadır.

Turan Uzun’un beklenmedik sağlık sorunu, Karacabey’de geniş bir üzüntüye neden olurken, duaların kabul olması ve acil şifalar temennisinde bulunanların sayısı her geçen gün artmaktadır. Uzun’un sevenleri ve dostları, onun bir an önce sağlığına kavuşması ve tekrar aralarında olması için dualarını eksik etmemektedir. Durumunun her an güncellenmesi ve Uzun’un sağlık durumu hakkında detaylı bilgilerin paylaşılması beklenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Karacabey Belediye Başkan Yardımcısı Maç Sırasında Kalp Krizi Geçirdi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin