1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Karahöyük Mahallesinde Cinayet Şoku!

Karahöyük Mahallesinde Cinayet Şoku!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehitkamil ilçesine bağlı Karahöyük Mahallesinde yaşayan bir kişi, 2008 yılında kayboldu. Yakınları, kayıp olan bu kişinin bulunması için başvuruda bulundu ancak zaman içinde bu kişiye ulaşılamadı. Geçen yılın sonunda Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bu olayı aydınlatmak amacıyla çalışma başlattılar ve bu kişinin cinayete kurban gidebileceği ihtimali üzerinde durmaya başladılar.

Ekipler, bu kişinin dini nikahlı eşi S.Y.’nin olaydan kısa süre sonra başka biriyle evlendirildiğini tespit ettiler. Ayrıca bu kişinin kaybolmadan önce kent merkezinden kırsal bir mahalleye taşındığını da belirlediler.

Cinayet ihtimalini değerlendiren ekipler, bu kişinin dini nikahlı eşinin ailesi tarafından öldürülmüş olabileceği bilgisine ulaştılar. Bu doğrultuda eski kayınbaba ve diğer aile fertleri takibe alındı. Yapılan araştırmanın ardından 4 şüpheli gözaltına alındı ve sorgularında bu kişiyi aile içi bir anlaşmazlık sonucu dövüp, öldürüp yakıp gömdüklerini itiraf ettiler. Yapılan kazı çalışmalarında bu kişinin kemik ve lastik parçalarına ulaşıldı ve şüpheliler tutuklandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Karahöyük Mahallesinde Cinayet Şoku!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin