1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kardeş Kavgası: Cemil Taşdemir Öldü!

Kardeş Kavgası: Cemil Taşdemir Öldü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arnavutköy, Merkez Mahallesinde 1 Haziran Cumartesi günü gerçekleşen bir olayda bir kavga çıktı. Olayın aktörleri Cemil ve Seyfi Taşdemir kardeşlerdi. Parkta yaşanan bu kavga sırasında Seyfi Taşdemir, ağabeyi Cemil’i bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

Ağır yaralanan Cemil Taşdemir, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından hastaneye götürüldü. Ancak iki gün boyunca verdiği yaşam mücadelesine rağmen Cemil Taşdemir maalesef hayatını kaybetti.

Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü harekete geçti ve araştırmalar sonucunda, iki kardeşin babalarına borçları nedeniyle çamaşır makinesi alacakları konusunda anlaşamayarak kavga ettikleri ortaya çıktı. Polis soruşturmasına göre, babalarına bir çamaşır makinesi almak için para toplamaya çalışan kardeşler arasında anlaşmazlık çıktı ve bu anlaşmazlık kavgaya dönüştü. Olay sonrasında Bilecik’e kaçan şüpheli, bir arkadaşının evinde saklanırken polis tarafından yakalandı. İstanbul’a getirilen şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğünde sorgulandı. Şüpheli suçunu itiraf etti ve pişmanlık duyduğunu belirtti. Polis işlemlerini tamamladıktan sonra şüpheli adli makamlara sevk edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kardeş Kavgası: Cemil Taşdemir Öldü!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin