1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kardeş Kavgası Silahlı Saldırıya Dönüştü!

Kardeş Kavgası Silahlı Saldırıya Dönüştü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Kocaeli’nin Gebze ilçesinde meydana geldi. İnönü Mahallesi İbrahimağa Caddesi Yumrukaya mevkisinde akşam saatlerinde silahlı bir saldırı gerçekleşti. Saldırıya karışan otomobil sürücüsü ve Volkan Demirtaş’ın kullandığı 41 P 3990 plakalı servis minibüsü çarpıştı. Kazanın ardından bir tartışma başladı ve Volkan Demirtaş’ın kardeşi Alkan Demirtaş, ağabeyinin tartıştığı kişinin ardından durdu. Sopaların da kullanıldığı kavga sırasında kimliği belirsiz saldırgan, tabanca ile her iki kardeşe ateş açtı. Alkan ile Volkan Demirtaş, bacaklarına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Saldırgan ise olay yerinden kaçmayı başardı.

Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar. İki kardeşin hayati tehlikesi bulunmazken, polis ekipleri kaçan saldırganın yakalanması için çalışmalara başladılar.

Saldırının nedeni henüz belirlenemezken, olayın detayları araştırılıyor. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kameralarını ve tanıkları inceleyerek saldırganın kimliğini belirlemeye çalışıyorlar. Kavganın neden çıktığı ve saldırgan ile kardeşler arasında daha önceden bir husumet olup olmadığı da araştırma kapsamında incelenecek.

Saldırının yaşandığı bölge, olay sonrası polis ekipleri tarafından güvenlik çemberine alındı ve detaylı bir inceleme başlatıldı. Yumrukaya mevkisindeki olay, çevre sakinleri arasında endişe ve korkuya neden oldu. Halk, benzer olayların yaşanmaması adına yetkililerden önlemler almalarını talep etti.

Gebze’deki bu silahlı saldırı olayı, bölgede tedirginliğe neden oldu. Olayın aydınlatılması ve saldırganın yakalanması için emniyet ekipleri titizlikle çalışmalarını sürdürüyorlar. Hem Alkan hem de Volkan Demirtaş’ın en kısa sürede sağlıklarına kavuşmaları ve saldırganın adalete hesap vermesi bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kardeş Kavgası Silahlı Saldırıya Dönüştü!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin