1. Haberler
  2. Spor
  3. Karşıyaka’nın Yıldızı Vernon Carey, Uzun Süre Sahalardan Uzak Kalacak!

Karşıyaka’nın Yıldızı Vernon Carey, Uzun Süre Sahalardan Uzak Kalacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karşıyaka Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden bir takımdır. Geçtiğimiz hafta sonu Beşiktaş ile oynadıkları maçta büyük bir mağlubiyet aldılar. Maçın ikinci periyodunda Vernon Carey adlı oyuncuları sakatlandı. Yapılan tetkikler sonucunda sağ dizinde ön çapraz bağ yırtığı ile iç ve dış menisküs yırtığı tespit edildi. Kulüpten yapılan açıklamada Carey’nin ameliyat olacağı ve tedavi sürecinin başlayacağı belirtildi. 10-12 ay sahalardan uzak kalması beklenen oyuncunun durumu ciddi görünmektedir.

Karşıyaka Basketbol Süper Ligi’nde oynayan bir takımdır ve geçen hafta sonu Beşiktaş ile karşılaştılar. Beşiktaş karşısında alınan 115-66’lık ağır mağlubiyetin yanı sıra Vernon Carey’nin sakatlığı da üzücü bir durum olmuştur. Oyuncunun sağ dizinde ön çapraz bağ yırtığı ile iç ve dış menisküs yırtığı tespit edildi. Kulüpten yapılan açıklamada Carey’nin ameliyat olacağı ve tedavisine başlanacağı belirtilmiştir. Aynı zamanda 10-12 ay sahalardan uzak kalacağı bilgisi de verilmiştir.

Karşıyaka Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden bir takımdır ve geçen hafta Beşiktaş ile karşılaştılar. Maçın ikinci periyodunda Vernon Carey’nin sakatlanması takım için kötü bir haber oldu. Yapılan tetkikler sonucunda Carey’nin sağ dizinde ön çapraz bağ yırtığı ile iç ve dış menisküs yırtığı tespit edildi. Kulüpten yapılan açıklamada oyuncunun ameliyat edileceği ve tedavi sürecinin başlayacağı ifade edildi. Ayrıca 10-12 ay sahalardan uzak kalacağı bilgisi de paylaşıldı.

Karşıyaka adlı Basketbol Süper Ligi takımı, Beşiktaş maçında aldıkları ağır mağlubiyetin yanı sıra Vernon Carey’nin sakatlanmasıyla da sarsıldı. Oyuncunun sağ dizinde ön çapraz bağ yırtığı ile iç ve dış menisküs yırtığı tespit edildi. Kulüpten yapılan açıklamada Carey’nin ameliyat olacağı ve tedavi sürecinin başlayacağı duyuruldu. Ayrıca oyuncunun 10-12 ay sahalardan uzak kalacağı bilgisi de verildi.

Karşıyaka Basketbol Süper Ligi takımı, Beşiktaş maçında aldıkları ağır mağlubiyetin yanı sıra Vernon Carey’nin sakatlanmasıyla da sarsıldı. Oyuncunun sağ dizinde ön çapraz bağ yırtığı ile iç ve dış menisküs yırtığı tespit edildi. Kulüpten yapılan açıklamada Carey’nin ameliyat olacağı ve tedavi sürecinin başlayacağı duyuruldu. Ayrıca oyuncunun 10-12 ay sahalardan uzak kalacağı bilgisi de verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Karşıyaka’nın Yıldızı Vernon Carey, Uzun Süre Sahalardan Uzak Kalacak!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin