1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kartal’da Trafiğe Kapatılacak Yol Belli Oldu!

Kartal’da Trafiğe Kapatılacak Yol Belli Oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kartal Esentepe Mahallesi’nde bulunan Sanayi Yaya Üst Geçidi’nin yenileme çalışmaları nedeniyle D-100 kara yolu trafiğe kapatılacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, köprünün teknik ömrünü yitirmesi ve deprem riski sebebiyle çalışmalar devam ediyor. 6 Eylül 2024 tarihinden itibaren 12 gün boyunca her iki yönde, gece 00.00-06.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak.

Yapılan açıklamada, sürücülerin Edirne ve Ankara istikametlerinde alternatif güzergahları tercih etmeleri önerildi. Bu nedenle bölgede trafik yoğunluğunun artması bekleniyor. Esentepe Mahallesi’nde bulunan Sanayi Yaya Üst Geçidi’nin yeniden yapılandırılması sürecinin, D-100 Karayolu’nun trafiğe kapanmasıyla hız kazanacağı bildirildi.

Bölgede yaşayan vatandaşlar ve iş yerlerine uyarıda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, trafiğin kapatılacağı tarihleri ve saat aralığını önceden duyurarak herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için gerekli önlemleri almış durumda. 12 günlük süre zarfında, Sanayi Yaya Üst Geçidi’nin yenilenmesiyle ilgili çalışmaların hızlı ve güvenli bir şekilde tamamlanması planlanıyor.

Kartal Esentepe Mahallesi’nde yaşayan veya bu bölgede işi olanların, trafiğin kapanacağı saat aralığını dikkate alarak seyahat planlarını ve güzergahlarını değiştirmeleri bekleniyor. Vatandaşların alternatif güzergahları kullanarak trafiği rahatlatmaları ve işlerine zamanında yetişmeleri için gerekli tedbirleri almaları gerekiyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı açıklamaya göre, Esentepe Mahallesi’nde bulunan Sanayi Yaya Üst Geçidi’nin yenilenmesinin önemi ve aciliyeti göz önünde bulundurularak, trafiğin kapatılacağı günlerde bölgede yoğun bir çalışma temposu bekleniyor. Ekipler, gece saatlerinde trafiği en az etkileyecek şekilde çalışmalarını sürdürecek ve işin en kısa sürede tamamlanması için gereken çabayı gösterecekler.

Tüm bu önlemler ve planlamaların, Kartal’da yaşayan ve çalışan insanların güvenliği ve konforu için alındığı belirtiliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin koordineli çalışmalarıyla, Esentepe Mahallesi’nde bulunan Sanayi Yaya Üst Geçidi’nin yenilenmesi süreci sorunsuz ve planlandığı gibi ilerlemesi hedefleniyor. Bu sayede, bölgedeki trafik akışı ve güvenliği sağlanarak, vatandaşların mağdur olmamaları için gerekli önlemler alınmış olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kartal’da Trafiğe Kapatılacak Yol Belli Oldu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin