1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kaş Adliyesi’nde Başsavcı ve Avukat Arasında Tuvalete Dair Tartışma: İşte Detaylar!

Kaş Adliyesi’nde Başsavcı ve Avukat Arasında Tuvalete Dair Tartışma: İşte Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaş Adliyesi’nde Başsavcı Gökhan Feyzoğlu ve avukat Hakan Tüzen arasında yaşanan ‘tuvalet’ tartışması, bazı basın yayın organları ve sosyal medya platformlarında algı operasyonlarına neden oldu. Bu olay Kaş Hükümet Konağı’nın 3. katında bulunan adliyede gerçekleşti. Adliyede, güvenlik gerekçesiyle hakim, savcı ve adliye personelinin kullanımına ayrılmış olan bir erkek ve bir kadın tuvaleti bulunmaktadır. Ancak vatandaşların bu tuvaletleri kullanmasına izin verilmemektedir.

Olayı içeren güvenlik kamera kayıtlarında Başsavcı Gökhan Feyzoğlu’nun tuvalete girdiği sırada temizlik görevlisi çıktıktan sonra Hakan Tüzen’in tuvalete girdiği görülmüştür. Aralarında yaşanan diyalog, 3 avukatın imzasının bulunduğu tutanaktan farklı şekilde gerçekleşmiştir. Başsavcı Feyzoğlu, Tüzen’e tuvaletin personel için ayrıldığını ve vatandaşların alt kattaki tuvaleti kullanabileceğini belirtmiş, buna karşılık Tüzen ise “çıkmıyorum, sen kimsin” şeklinde karşılık vermiştir.

Başsavcı Feyzoğlu’nun adliyenin Başsavcısı olduğunu ve lavaboların adliye personeli için ayrıldığını belirtmesine rağmen, Hakan Tüzen “kimse beni dışarı çıkartamaz” şeklinde ifadeler kullanmıştır. Tüzen tuvaletten çıkarken de Başsavcıya “sen kimsin beni tuvaletten çıkartıyorsun” demiştir.

Olayın ardından, olay yerinde bulunmayan 3 avukatın imzasıyla Başsavcı Feyzoğlu hakkında gerçeğe aykırı ifadeler içeren tutanak tutulmuştur. Bu durum sosyal medyada ve bazı basın yayınlarında Feyzoğlu hakkında algı operasyonlarına neden olmuştur. Sonuç olarak, Kaş Adliyesi’nde yaşanan ‘tuvalet’ tartışması, farklı bakış açıları ve asılsız iddialar sebebiyle gündemdeki yerini korumaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kaş Adliyesi’nde Başsavcı ve Avukat Arasında Tuvalete Dair Tartışma: İşte Detaylar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin