1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kayıp Ekonomist Berzeg’den Yeni Gelişmeler!

Kayıp Ekonomist Berzeg’den Yeni Gelişmeler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gönen ilçesine yazlık evine gitmek için giden ve 17 Haziran 2023 tarihinde kaybolan bir ekonomist hakkında 312 gün sonra yeni bir gelişme yaşandı. Gelgeç Mahallesi Muhtarı, 23 Nisan’da Armutlu Mahallesi’ndeki yazlık evin 3,5 kilometre uzağındaki dere kenarında kaybolan kişiye ait kimlik ve kredi kartı ile kıyafet ve insana ait olduğu değerlendirilen kemik parçaları buldu. Muhtarın, mahalleye gelen su hattındaki bir sorun nedeniyle dere kenarına gittiği öğrenildi.

Olay yeri incelemesinde, paça kısımları parçalanmış bir pantolonun cebinde parçalanmış bir cüzdan, içerisinde 3 farklı bankaya ait kredi kartı, bir banka kartı, parçalanmış bir İstanbul ücretsiz taşıma kartı, İstanbul Mavi kart, sürücü belgesi ve kimlik kartı ile birlikte bulunan 10 TL, 100 TL, 50 TL, araç anahtarı ve muhtelif anahtarlar incelenmek üzere toplandı.

Üzerinde doku bulunmayan, kalça ve göğüs kafesine ait olduğu düşünülen kemik parçaları incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Yapılan incelemede, kemik parçaları ile kişinin kızından alınan kan örneği arasında DNA eşleşmesi olduğu belirlendi. Bu durumda, kaybolduktan 316 gün sonra kişinin öldüğü kesinleşti. Diğer yandan, 24 Nisan’da kayıp kişinin diğer kemiklerini bulmak için yapılan aramalarda çalılar arasında bir kemik parçası, kol kemiğine benzeyen bir kemik ile gömleğin parçaları bulundu.

Yapılan arama çalışmalarında bölgenin sırtlanların üreme alanı olduğu belirtilirken, kayıp kişiye ait kafatası ve üst vücut kemikleri bulundu. İstanbul Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan aramalarda kişiye ait kafatasının yüz kısmına ait parça ile 3 kemik daha bulundu. Araştırmalar devam ederken, toplanan kemik ve kıyafet parçaları, DNA analizi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Kayıp kişinin 23 Nisan’dan sonra 7 gün boyunca yapılan arama çalışmalarında bulunan kemiklerin, daha önce 9 kez arandığı ve 325 kilometrekarelik alanın sınırında bulunduğu öğrenildi. Arama çalışmaları, kaybolduktan 12 gün sonra yapılabildiği belirtildi.

Bölgede yapılan aramalarda kişinin pantolon, gömlek, hırka ve iç çamaşırı ile kemikleri bulundu. Kemiklerin incelenmesinin ardından toprağa verileceği açıklandı. Ölüm nedeninin adli tıp raporuyla kesinleşeceği belirtilirken, ölüm olayının gerçekleşme şekliyle ilgili araştırmalar devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kayıp Ekonomist Berzeg’den Yeni Gelişmeler!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin